Η Καινούργιου «φωτογράφισε» τον Πορτοσάλτε και εκείνος απάντησε: «Μην παραποιούμε αυτά που ακούμε» (vid)

Newsroom
Η Καινούργιου «φωτογράφισε» τον Πορτοσάλτε και εκείνος απάντησε: «Μην παραποιούμε αυτά που ακούμε» (vid)
Ο Άρης Πορτοσάλτε μίλησε για παραποίηση των λεγομένων του και για στοχοποίηση.

Η Κατερίνα Καινούργιου κατήγγειλε μέσα από τον λογαριασμό της στο Twitter ότι γνωστός δημοσιογράφος της τηλεφώνησε ενοχλημένος για τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή της, σχετικά με τις θέσεις του στην τραγωδία των Τεμπών.

Η παρουσιάστρια του ALPHA ανέφερε ότι ο δημοσιογράφος (φωτογραφίζοντας τον Άρη Πορτοσάλτε) της τηλεφώνησε για να την επιπλήξει, ενώ δεν δίστασε να μιλήσει απαξιωτικά και για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος του άσκησε σκληρή κριτική.

Κατά την διάρκεια της σημερινής εκπομπής «Σήμερα» του ΣΚΑΪ, ο Άρης Πορτοσάλτε σχολιάζοντας την επικαιρότητα ανέφερε: «Έχουμε πάρα πολλή βία, έχει κλιμακωθεί επικίνδυνα. Είναι μια βία που εδράζεται στην παραποίηση».

Και συνέχισε απαντώντας ουσιαστικά στα λεγόμενα της Κατερίνας Καινούργιου: «Επειδή μεγαλώνουμε και ζούμε σε έναν τόπο που η κουβέντα είναι πολύ εύκολη μπορούμε να λέμε ο ένας για τον άλλο, μπορώ να βάλω έναν κανόνα; Μην παραποιούμε αυτά που ακούμε, μην τα περνάμε από το σουρωτήρι μας και τα καταλαβαίνουμε όπως θέλουμε να τα καταλάβουμε ή έχουμε αδυναμία να τα καταλάβουμε».

Τέλος συμπλήρωσε: «Το γεγονός οτι στην Ελλάδα βγαίνουμε πίσω στον διαγωνισμό Pisa στην κατανόηση κειμένου σημαίνει ότι ακούω κάτι και δεν καταλαβαίνω» συνέχισε ο Άρης Πορτοσάλτε ενώ στην παρατήρηση του Δημήτρη Οικονόμου ότι υπάρχουν κάποιοι που κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν, είπε «υπάρχει παραποίηση, πάρα πολλή δεν θέλω να πω κάτι άλλο μένω σε αυτό».

«Καθένας έχει την άποψή του» συνέχισε ο Δημήτρης Οικονόμου με τον Άρη Πορτοσάλτε να κλείνει τη συζήτηση όσον αφορά την Κατερίνα Καινούργιου με τη φράση «να την πει φίλε μου, όχι παραποίηση, όχι στοχοποίηση. Κι αν ακόμα δεν θέλεις με πρόθεση να στοχοποιείς, όταν παραποιείς δίνεις το έναυσμα να στοχοποιήσεις».