65: Ο Adam Driver πρωταγωνιστεί σε ένα καθηλωτικό θρίλερ επιστημονικής φαντασίας

Newsroom
65: Ο Adam Driver πρωταγωνιστεί σε ένα καθηλωτικό θρίλερ επιστημονικής φαντασίας
Από τους σεναριογράφους της ταινίας «Ένα Ήσυχο Μέρος»

Με τον λιτό και καθόλου τυχαίο τίτλο «65», το εντυπωσιακό θρίλερ επιστημονικής φαντασίας εγκλωβίζει τον εξαιρετικό Adam Driver στον πλανήτη μας, πολλά εκατομμύρια χρόνια πριν, όσα χρειάζονται για να κυκλοφορούν ανενόχλητοι δεινόσαυροι και άρα, καθόλου άνθρωποι...

Μετά από μια καταστροφική συντριβή σε έναν άγνωστο πλανήτη, ο πιλότος Mils (Adam Driver) ανακαλύπτει ότι στην πραγματικότητα είναι εγκλωβισμένος στη Γη… 65 εκατομμύρια χρόνια πριν.

Έχοντας μόνο μια ευκαιρία να διασωθούν, ο Mils και ακόμη μια επιζήσασα, η Koa που την υποδύεται η Ariana Greenbalt (Εκδικητές: Ο πόλεμος της αιωνιότητας-Avengers: Infinity War), πρέπει να διασχίσουν ένα άγνωστο έδαφος γεμάτο επικίνδυνα προϊστορικά πλάσματα σε έναν πρωτόγνωρο αγώνα επιβίωσης.

...

Από τους σεναριογράφους της ταινίας Ένα Ήσυχο Μέρος και τον παραγωγό Sam Raimi, η ταινία 65, είναι ένα θρίλερ επιστημονικής φαντασίας με πρωταγωνιστές τους Adam Driver, Ariana Greenblatt και Chloe Coleman. Σε σενάριο και σκηνοθεσία του αβανταδόρικου δίδυμου Scott Beck & Bryan Woods και παραγωγή των Sam Raimi, Deborah Liebling , Zainab Azizi, Scott Beck και Bryan Woods.

Η ταινία γυρίστηκε στα δάση του Όρεγκον, δίνοντας στους δημιουργούς έναν επικό καμβά με καθηλωτικές θέες ως φόντο.

...

Σενάριο & Σκηνοθεσία: Scott Beck & Bryan Woods

Παραγωγή: Sam Raimi, Deborah Liebling, Zainab Azizi, Scott Beck, Bryan Woods

Πρωταγωνιστούν: Adam Driver, Ariana Greenblatt, Chloe Coleman

16 Μαρτίου στους κινηματογράφους από τη feelgood

Δείτε το τρέιλερ εδώ: