Απίστευτο βίντεο: Τουρίστριες βρέθηκαν με το λεωφορείο στην μέση των επεισοδίων στο Σύνταγμα (vid)

Newsroom
Απίστευτο βίντεο: Τουρίστριες βρέθηκαν με το λεωφορείο στην μέση των επεισοδίων στο Σύνταγμα (vid)
Ένα μοναδικό βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου, με τουρίστριες που είχαν επισκεφτεί την χώρα, να καταγράφουν το πως βίωσαν τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο Σύνταγμα την περασμένη Κυριακή (05/03).

Τρομακτική θα πρέπει να θεωρείται η μέρα που βίωσαν δύο τουρίστριες που είχαν επισκεφτεί την χώρα μας. Οι δύο γυναίκες αποφάσισαν να κάνουν την βόλτα τους και να θαυμάσουν τα αξιοθέατα της Αθήνας, μη γνωρίζοντας το γεγονός πως πραγματοποιούνταν διαδήλωση για την τραγωδία στα Τέμπη.

Οι δύο κοπέλες έζησαν εφιαλτικές στιγμές, καθώς την ώρα που ξεκίνησαν τα επεισόδια, εκείνες βρίσκονταν στο διώροφο λεωφορείο, ώστε να κάνουν την βόλτα τους. Η κοπέλα ξεκινάει το βίντεο λέγοντας πως «Παραλίγο να σκοτωθούμε στην Ελλάδα». «Απλώς θέλαμε να επισκεφτούμε την Ακρόπολη και κάποιους είδους εξέγερση ξεκίνησε», συμπλήρωσε.

@cgeooo Pls ignore the fact i sound like mikey mouse when Im scared and screaming #athensgreece #athens #athenspolice #athensprotest #syntagma ♬ original sound - Chrissy

Στη συνέχεια του κλιπ, η κοπέλα περιγράφει με την παραμικρή λεπτομέρεια το πως έζησε την στιγμή που ξεκίνησαν τα επεισόδια. Ξαφνικά ενώ περπατούσε στο Μοναστηράκι και περιέγραφε την στιγμή, το πλάνο αλλάζει και μεταφέρεται στο λεωφορείο. Τότε στο προσκήνιο ακούγονται άνθρωποι να λένε, «Θα πεθάνουμε, θα πεθάνουμε».

Η κοπέλα παρά τις αντίξοες συνθήκες εξακολουθεί να καταγράφει με την κάμερα του κινητού της τα επεισόδια. Ξαφνικά, όπως φαίνεται και στο βίντεο, στο σημείο καταφθάνουν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας. Αμέσως διάφορα αντικείμενα πετάγονται προς το μέρος των αστυνομικών, ενώ κρότου λάμψης κάνουν την εμφάνιση τους.

Στο τέλος του κλιπ, οι κοπέλες, όπως και όποιοι άλλοι επέβαιναν στο λεωφορείο, έτρεξαν να βγουν και να βρουν το πλησιέστερο σημείο, στο οποίο θα ήταν ασφαλείς. Η κοπέλα δείχνει τα χέρια της που τρέμουν, δείχνοντας με αυτό το τρόπο, πόσο φοβήθηκε για την ζωή της.