Ξέσπασμα Μαυρίδη για τα Τέμπη: «Μετράνε ποιος την έχει μεγαλύτερη, τι ζούμε ρε μ@λ@κ€$» (vid)

Newsroom
Ξέσπασμα Μαυρίδη για τα Τέμπη: «Μετράνε ποιος την έχει μεγαλύτερη, τι ζούμε ρε μ@λ@κ€$» (vid)
Το ξέσπασμα του Γιώργου Μαυρίδη προκάλεσαν όλα αυτά που ακούγονται τις τελευταίες μέρες για την τραγωδία με τη σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη.

Ξέσπασε ο Γιώργος Μαυρίδης για τα όσα έχουν ακολουθήσει μετά την τραγωδία στα Τέμπη με την σύγκρουση των δύο τρένων και τον τραγικό απολογισμό των 57 νεκρών.

Ο παρουσιαστής με ένα βίντεο στο TikTok εξέφρασε την αγανάκτισή και την οργή του από αυτά που βλέπει εδώ και δέκα μέρες, μιλώντας σε σκληρή γλώσσα προς κάθε πλευρά.

«Ρε μάγκες, επειδή πραγματικά έχει μουδιάσει το κεφάλι μου με όλα αυτά που γίνονται και ακόμα δεν έχει κοπάσει όλο αυτό το πράγμα με τις 57 ψυχές που χάσαμε στα Τέμπη, τι ακριβώς γίνεται σε αυτή τη χώρα;

Τους παρατηρώ όλους εδώ και δέκα μέρες και δεν μιλάω. Βλέπω να μαλώνουν δημοσιογράφοι με δημοσιογράφους, πολιτικοί με πολιτικούς, παρουσιαστές με παρουσιαστές, ποιος την έχει μεγαλύτερη, ποιος την έχει μικρότερη, ποιος έφταιγε...

Σήμερα ακούω έναν αρχιεπίσκοπο να λέει ότι είχαμε αυτούς τους νεκρούς επειδή μας τιμώρησε ο Θεός για το τριήμερο του καρναβαλιού που είναι του Σατανά.

Ένας άλλος πολικός είπε στα αγγλικά ότι το μετρό της Θεσσαλονίκης λειτουργεί κανονικά και λέω ''ρε μάγκες, μήπως έχουμε πεθάνει όλοι και δεν το ξέρουμε; Μήπως είμαστε σε άλλο κόσμο; Μήπως ζούμε σε παράλληλο σύμπαν; Δεν μπορεί να είναι αλήθεια όλα αυτά... Έχω αυτή την αίσθηση...

Ρε πάτε καλά όλοι; Τι έχει γίνει ρε μ@λ@κες; Δεν ξέρω έχετε κι άλλοι αυτή την αίσθηση; Ρε που ζούμε ρε; Νομίζω ότι θα βγω έξω από το σπίτι μου και θα δω ιπτάμενα αυτοκίνητα. Νομίζω πως είμαι σε κάποια ταινία. Δεν μπορεί να είναι πραγματικότητα όλο αυτό που συμβαίνει, δεν γίνεται...», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μαυρίδης.

@george_mavridis

Απορίες!

♬ πρωτότυπος ήχος - George Mavridis