Γιγάντιος αλιγάτορας στη Φλόριντα άνοιξε στα δύο μεταλλικό φράχτη (vid)

Newsroom
Γιγάντιος αλιγάτορας στη Φλόριντα άνοιξε στα δύο μεταλλικό φράχτη (vid)
Την στιγμή που ένας αλιγάτορας άνοιξε στα δύο μεταλλικό φράχτη στη Φλόριντα των ΗΠΑ, κατέγραψε αυτόπτης μάρτυρας, αψηφώντας τον κίνδυνο.

Ένα απίστευτο περιστατικό κατέγραψε κάτοικος της Φλόριντας των ΗΠΑ, καθώς βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο, την κατάλληλη στιγμή. Πιο συγκεκριμένα, ένας άνδρας κατέγραψε την τρομακτική στιγμή που ένας τεράστιος αλιγάτορας άνοιξε στα δύο ένα μεταλλικό χάρτη.

Το περιστατικό που καταγράφηκε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα έρχεται μόλις λίγες εβδομάδες μετά τον θάνατο μιας 85χρονης γυναίκας από έναν τεράστιο αλιγάτορα.

Ένας τοπικός μετεωρολόγος μοιράστηκε το βίντεο από την πόλη Placida, το οποίο έχει πάνω από ένα εκατομμύριο προβολές στο Facebook και 50.000 likes στο Instagram.

«Δείτε αυτόν τον μεγάλο τύπο να λυγίζει τις μπάρες αλουμινίου και να τις διαπερνά», έγραψε ο Matt Devitt. Το αλουμίνιο θεωρείται ελαφρύ μέταλλο, εξηγώντας πώς ο τεράστιος αλιγάτορας μπόρεσε να περάσει τόσο εύκολα μέσα από τον φράχτη, εξήγησε ο Devitt στο Fox 35.

Οι αλιγάτορες της Φλόριντα είναι γνωστό ότι μετακινούνται περισσότερο την άνοιξη και έχουν παρατηρηθεί στο παρελθόν να σκαρφαλώνουν πάνω από φράχτες, αλλά αυτός ο αλιγάτορας ήθελε σαφώς μια πιο άμεση διαδρομή.