Άδωνις εναντίον οπαδών του Ολυμπιακού για Πορτοσάλτε: «Εμετικό το πανό, δικαίωμά του να μιλάει χωρίς να φοβάται ότι θα τον ξυλοφορτώσουν»

Newsroom
Άδωνις εναντίον οπαδών του Ολυμπιακού για Πορτοσάλτε: «Εμετικό το πανό, δικαίωμά του να μιλάει χωρίς να φοβάται ότι θα τον ξυλοφορτώσουν»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης υπερασπίστηκε εκ νέου τον Άρη Πορτοσάλτε, μετά και το πανό που εμφανίστηκε χθες το βράδυ στο ΣΕΦ στο Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα.

Τα όσα είχε πει προ ημερών στην ΕΡΤ, ο Άρης Πορτοσάλτε σχετικά με την τραγωδία των Τεμπών που μπορεί να είναι αφορμή για να φτιαχτούν τα τρένα στην Ελλάδα, έχουν προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις σε όλη την χώρα.

Θυμίζουμε πως ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, την προηγούμενη Παρασκευή, έλεγε μεταξύ άλλων πως όπως έγινε με το ναυάγιο του Σάμινα και με τα άλλα δυστυχήματα στα Τέμπη που βελτίωσαν ακτοπλοΐα και οδικό δίκτυο αντίστοιχα, έτσι μπορεί να γίνει και με τους σιδηρόδρομους. Μάλιστα, σε εκείνο το σημείο μία δημοσιογράφος εξέφρασε τις αντιρρήσεις της για τις... θυσίες αυτές, με τον Άρη Πορτοσάλτε να απαντά: «Η θυσία είναι θυσία. Έγινε δυστυχώς».

Εκτός από τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν στα social media, σε αρκετά γήπεδα της χώρας, αναρτήθηκαν διάφορα πανό για τον έμπειρο δημοσιογράφο, με ένα από αυτά να είναι χθες το βράδυ στο ΣΕΦ κατά την διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα. «Πορτοσάλτε θα @$#%%^ για παραδειγματισμό», ανέφερε χαρακτηριστικά, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να αναλαμβάνει και πάλι να τον στηρίξει.

«Όταν άρχισε η διαστρέβλωση των δηλώσεων και η στοχοποίηση του Άρη Πορτοσάλτε υπερασπίστηκα, όχι τον φίλο μου, αλλά το δικαίωμα του οποιουδήποτε σε αυτή τη Χώρα να μιλάει ελεύθερα και χωρίς φόβο ότι θα τον ξυλοφορτώσουν ή θα τον καταστρέψουν διότι δεν τους αρέσει η γνώμη του, φυσικά άρχισε και η δική μου στοχοποίηση αλλά σε αυτό είμαι συνηθισμένος. Μετά το χθεσινό εμετικό πανό στο γήπεδο του ΣΕΦ (δεν το ανεβάζω διότι είναι τόσο χυδαίο που δεν μπορώ), ελπίζω να αντιλαμβάνονται ορισμένοι με δημόσιο βήμα που οδηγούν τη Χώρα και τί ευθύνη αναλαμβάνουν!».