Ξέσπασε η Βούλγαρη για την τραγωδία στα Τέμπη: «Κανονίστε την πορεία σας! Δεν σας ξεπλένει τίποτα» (vid)

Newsroom
Ξέσπασε η Βούλγαρη για την τραγωδία στα Τέμπη: «Κανονίστε την πορεία σας! Δεν σας ξεπλένει τίποτα» (vid)
Η δημοσιογράφος σε έντονο ύφος, μίλησε για την διαλεύκανση της τραγωδίας στα Τέμπη, ζητώντας να τιμωρηθούν όλοι όσοι είναι υπεύθυνοι.

Η Ανθή Βούλγαρη αποκάλυψε πως έχει στοιχεία ότι οι εργαζόμενοι του ΟΣΕ, που μιλάνε και κάνουν αποκαλύψεις, δέχονται απειλές μετά τις αποφάσεις για πλήρη διελεύκανση της τραγωδίας στα Τέμπη.

Μάλιστα η δημοσιογράφος του Mega, είχε και ένα ξέσπασμα, τονίζοντας κατά την διάρκεια της εκπομπής πως: «Με την ίδια γρηγοράδα που ενήργησαν σ' αυτή την περίπτωση, ελπίζω να "ξηλωθούν" και οι αρμόδιοι του ΟΣΕ. Γιατί μέχρι στιγμής δεν έχω δει να περνάει από ΕΔΕ κανέναν ανώτατο στέλεχος, του ΟΣΕ, της ΤΡΕΝΟΣΕ, της ΓΕΝΟΣΕ, δεν ξέρω πώς τα λένε».

«Χθες βγαίνει ο σταθμάρχης της Θεσσαλονίκης και έδειχνε ο άνθρωπος τα ποντίκια μέσα στον πύργο που τρώνε τα καλώδια. Και σ' αυτό το σημείο να πω κάτι, επειδή έμαθα, πήρε το αυτάκι μου, ότι απειλούν τον κόσμο, να μην μιλήσει. Κανονίστε την πορεία σας! Γιατί τώρα δεν ξεπλένει τίποτα. Έχω στοιχεία, ατράνταχτα, αφήστε τον κόσμο να μιλήσει!», συμπλήρωσε η δημοσιογράφος σε έντονο ύφος.