Σπόντα της Σκορδά για δημοσιογράφους: «Κάποιοι δεν θα έπρεπε να υπάρχουν» (vid)

Newsroom
Σπόντα της Σκορδά για δημοσιογράφους: «Κάποιοι δεν θα έπρεπε να υπάρχουν» (vid)
«Γι’ αυτό κάποια πράγματα είναι μόνο για τα δελτία ειδήσεων και από συγκεκριμένους δημοσιογράφους» είπε η Φαίη Σκορδά για την τραγωδία στα Τέμπη.

«Κάποια πράγματα είναι μόνο για τα δελτία ειδήσεων και για συγκεκριμένους δημοσιογράφους, γιατί υπάρχουν και κάποιοι που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν», ανέφερε η Φαίη Σκορδά, αφήνοντας μια ξεκάθαρη αιχμή για τους χειρισμούς και τις δηλώσεις ορισμένων δημοσιογράφων για την τραγωδία στα Τέμπη και τη φονική σύγκρουση τρένων.

«Καταλαβαίνετε τι κάνει η τηλεόραση; Πραγματικά μέσα από την καρδιά μου το λέω, είναι πώς αγγίζεις αυτά τα θέματα. Γι’ αυτό επιμένω και ξαναλέω ότι πρέπει να γίνονται δημοσιογραφικά. Είναι κάποια θέματα που παρότι είναι στο αίμα μας και αγγίζουν όλη την κοινωνία και παρότι δεν μπορείς να τα ξεπερνάς. Και εμείς χθες παίξαμε κι άλλα θέματα στην εκπομπή. Το θέμα είναι ο τρόπος που το κάνεις, φαίνεται ο τρόπος στα μάτια του άλλου, και αν προσβάλλεις», σημείωσε η Φαίη Σκορδά.

«Πρέπει να υπάρχει ένα συγκεκριμένο πλαίσιο, το οποίο για εμένα είναι του δελτίου και των ενημερωτικών εκπομπών. Τελείωσε. Δεν μπορείς από τη μία να είναι αυτό και από την άλλη να μπαίνουν οι τραγουδιστές και οι ηθοποιοί. Δεν είναι ωραίο. Δεν υπάρχει μέτρο για το πένθος και τον πόνο του άλλου. Δεν μπορείς να μετατοπίζεις αυτό που είναι τόσο σοβαρό και πρέπει να σιωπούμε σε κάτι άλλο που αφορά στο lifestyle και αν πήγε ο Τσαλίκης να τραγουδήσει».

«Κάποιοι δημοσιογράφοι δεν θα έπρεπε να υπάρχουν»

«Παραμένει το γεγονός ότι έφυγαν τόσα παιδιά και άνθρωποι και εμείς συζητάμε, επειδή τέλειωσαν τα θέματα γύρω γύρω, για τους τραγουδιστές και τους ηθοποιούς που πήγαν να τραγουδήσουν. Λες και αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν στεναχωρηθεί. Λες και η Πάολα πήγε να τραγουδήσει και είναι κακιά γυναίκα και δεν στενοχωρήθηκε για τα παιδιά; Αλλάζουμε το θέμα, την ουσία. Γι’ αυτό κάποια πράγματα είναι μόνο για τα δελτία ειδήσεων και από συγκεκριμένους δημοσιογράφους, γιατί υπάρχουν και κάποιοι που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν», κατέληξε η παρουσιάστρια.