Άδωνις και Ναταλία Γερμανού διαφώνησαν στο Twitter για Κανάκη και Τέμπη

Newsroom
Άδωνις και Ναταλία Γερμανού διαφώνησαν στο Twitter για Κανάκη και Τέμπη
Ο υπουργός και η παρουσιάστρια είχαν μια διαφωνία, ωστόσο κατέληξαν πως όλοι πρέπει να μιλάνε.

Μια διαδικτυακή συζήτηση είχαν ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Ναταλία Γερμανού στο Twitter, με αφορμή μια ανάρτηση του υπουργού σχετικά με την τραγωδία στα Τέμπη και όσα είπε ο Αντώνης Κανάκης στην εκπομπή του «Ράδιο Αρβύλα».

Η παρουσιάστρια εξέφρασε την διαφωνία της, ωστόσο κατέληξαν ότι όλοι όσοι το επιθυμούν μπορούν να πουν την άποψή τους.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Ανάπτυξης έγραψε:

«Ζούμε σε μία Χώρα για να το πω απλά, που για το αριστερό TL είναι πολύ λογικό ο Κανάκης να μην γνωρίζει ότι παρενοχλούσε σεξουαλικά και εξευτέλιζε γυναίκες ο κολλητός και καθημερινός του συνεργάτης, αλλά είναι απαράδεκτο ο Υπουργός να μην ξέρει τί κάνει ο Σταθμάρχης στη Λάρισα…».

Άδωνις tweet

Η Ναταλία Γερμανού απάντησε ως εξής:

«Κύριε Υπουργέ -με κάθε σεβασμό, αν οι ζωές των πολιτών, εξαρτώνταν από τις σεξουαλικές ανωμαλίες του συνεργάτη των Αρβύλα να το συζητούσαμε. Αλλά ο Υπουργός Μεταφορών οφείλει να ξέρει τα πάντα. Για την ασφάλειά μας είναι υπεύθυνος όχι για την ψυχαγωγία μας».

Γερμανου1

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, με νέα ανάρτηση απάντησε:

«Αγαπητή κυρία Γερμανού, α) οι σεξουαλικές ανωμαλίες κάποιου είναι δικό του θέμα, ο εξευτελισμός γυναικών όμως ποινικό αδίκημα και σοβαρό. Όταν το κάνει ο διπλανός σου συνεργάτης επί χρόνια και η δικαιολογία σου είναι «δεν το κατάλαβα» τουλάχιστον έχεις την συστολή να μην κουνάς το δάκτυλο σε άλλους. Στοιχειώδες.

Β) δεν ξέρω εάν νομίζετε ότι ο Υπουργός είναι κάτι σαν Θεός που γνωρίζει τα πάντα αλλά εάν αυτό νομίζετε κάνετε λάθος. Και εμείς είμαστε άνθρωποι όπως όλοι. Καθήκον του Υπουργού είναι να έχει μηχανήματα που δουλεύουν, εδώ δούλευαν όλα και διαδικασίες εσωτερικού ελέγχου που εδώ υπήρχαν αλλά παραβιάστηκαν. Το δυστύχημα έγινε διότι ο άπειρος Σταθμάρχης έκανε 3 συνεχόμενα λάθη και ο Προϊστάμενος του κακώς τον επέλεξε με τόσο μικρή προϋπηρεσία για βραδινή υπηρεσία. Ήδη και οι δύο ελέγχονται από την Δικαιoσύνη».

Άδωνις2

Άδωνις3

Άδωνις4

Η παρουσιάστρια επίσης συνέχισε:

«Πολύ σωστά και λάθος διατύπωση μου η «σεξουαλική ανωμαλία» ποινικό αδίκημα είναι. Με τη σύγκριση δεν συμφωνώ. Όπως εσείς πιστεύω πως ξέρετε τα πάντα για το αντικείμενό σας, είχα την ίδια απαίτηση από τον παραιτηθέντα Υπουργό».

Γερμανού2

Στην συνέχεια ο υπουργός της έθεσε την εξής ερώτηση:

«Πάνω στο Πένθος και στον πόνο που όλοι αισθανόμαστε ας μην καταργήσουμε την λογική μας. Αλλά θα μου επιτρέψετε να σας ρωτήσω: συμφωνείτε με την προτροπή Κανάκη να φιμώσουν τον @ArisPortosalteή οποιονδήποτε έχει άλλη άποψη από την δική σας;»

Γερμανού3

Τότε η Ναταλία Γερμανού απάντησε:

«Κανείς μα κανείς δεν πρέπει να φιμώνεται. Όλοι να μιλάνε. Κι εσείς κι εμείς, όλοι. Διάλογος, αντίλογος».

Γερμανού 5