Ο «Ταξιδιώτης του Χρόνου» αποκαλύπτει την ακριβή ημερομηνία που θα ξεκινήσει ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος (vid)

Newsroom
Ο «Ταξιδιώτης του Χρόνου» αποκαλύπτει την ακριβή ημερομηνία που θα ξεκινήσει ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος (vid)
Δυσοίωνες προβλέψεις από άλλον έναν ταξιδιώτη του χρόνου.

Οι αυτοαποκαλούμενοι "ταξιδιώτες του χρόνου" στο TikTok συνεχίζουν να γοητεύουν τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και ο τελευταίος viral λογαριασμός έκανε μια από τις πιο τολμηρές προβλέψεις.

O λογαριασμός που ακούει στο όνομα «Trevor the Time Traveller», είναι το τελευταίο άτομο που ισχυρίζεται ότι είναι από το μέλλον στην πλατφόρμα και φέρνει μαζί του άσχημα νέα.

@trevorthetimetraveler #time #timetravel #timetraveler #help #alien ♬ Blade Runner 2049 - Synthwave Goose

Είμαστε περισσότερο από λίγο επιφυλακτικοί φυσικά, αλλά τα παράξενα συναρπαστικά βίντεο κερδίζουν θεατές τις τελευταίες ημέρες - και το μεγάλο αφορά το ξέσπασμα του Γ' Παγκοσμίου Πολέμου.

Σύμφωνα με τον Trevor, δεν έχουμε πολύ χρόνο μέχρι να συμβεί κάτι πολύ κακό. Σε ένα νέο κλιπ που αναρτήθηκε στον λογαριασμό του, ο Trevor γράφει: «Εδώ είναι 3 ημερομηνίες που κάτι τρομερό θα συμβεί».

«Να θυμάστε αυτή την ημερομηνία 21/2/2024 - κάτι πολύ μεγάλο θα συμβεί», έγραψε.

«29/5/2030 - Ένας τρίτος παγκόσμιος πόλεμος θα ξεκινήσει, που θα διαρκέσει 7 χρόνια μεταξύ του βορρά και του νότου. 2037 - Ο πόλεμος τελειώνει και συμβαίνει ένα δεύτερο baby boom, αυξάνοντας τον πληθυσμό πάρα πολύ».
Πρόκειται για μια δυσοίωνη πρόβλεψη - αλλά δεν είναι το πιο παράξενο πράγμα για το οποίο οι «ταξιδιώτες του χρόνου» έχουν μιλήσει στο TikTok