Η απάντηση της Πάολα γιατί τραγούδησε τέσσερις ημέρες μετά την τραγωδία στα Τέμπη (vid)

Newsroom
Η απάντηση της Πάολα γιατί τραγούδησε τέσσερις ημέρες μετά την τραγωδία στα Τέμπη (vid)
Κάποια από τα κέντρα διασκέδασης που λειτούργησαν μετά από την τραγωδία, ενημέρωσαν για το πού θα διατεθούν τα έσοδα της βραδιάς.

Η τραγωδία που συνέβη στα Τέμπη έχει βυθίσει στο πένθος όλη την χώρα και πλήθος κόσμου συγκεντρώνεται για να διαμαρτυρηθεί.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κήρυξε τριήμερο εθνικό πένθος το οποίο διαρκούσε μέχρι και την Παρασκευή αλλά τα περισσότερα νυχτερινά μαγαζιά αποφάσισαν να μην λειτουργήσουν καθόλου αυτή την εβδομάδα, ως ένδειξη σεβασμού στα θύματα.

Ωστόσο, υπήρξαν κάποια από τα μαγαζιά λειτούργησαν, όπως εκείνο που εμφανίζεται η Πάολα και ο Γιάννης Πλούταρχος, με τον γνωστό τραγουδιστή ωστόσο να γνωστοποιεί πως ο ίδιος δεν θα τραγουδήσει αυτή την εβδομάδα, σε ένδειξη σεβασμού για την τραγωδία.

Η Πάολα εμφανίστηκε μόνη της και εξήγησε πως το έκανε για να διατεθούν τα χρήματα από αυτήν την βραδιά στο νοσοκομείο της Λάρισας.

«Είμαι άνθρωπος γενναίος και δε θα μασούσα να χάσω τα χρήματά μου απόψε. Όμως, ήρθα εδώ και θέλω τα χρήματα που θα ερχόντουσαν στο καμαρίνι μου, αύριο να φύγουνε για το νοσοκομείο της Λάρισας», ανέφερε η Πάολα από την πίστα που τραγούδησε και το κοινό την χειροκρότησε.

@georgelouko

♬ πρωτότυπος ήχος - Γιωργος Λ.

Παράλληλα και το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης λειτούργησε, αλλά πριν το βράδυ του Σαββάτου, εξέδωσε ανακοίνωση αναφέροντας πως τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν στις οικογένειες των θυμάτων.

Ανακοίνωση ΥΤΟΝ

«Η επιχείρηση, οι καλλιτέχνες και το προσωπικό του YTON the music show, αποφάσισαν να λειτουργήσουν την σημερινή βραδιά παρότι το κλίμα είναι πολύ βαρύ στην πατρίδα μας μετά το τραγικό δυστύχημα των τελευταίων ημερών.

Θεωρήσαμε ότι το πένθος μας θα το δείξουμε πιο έμπρακτα βοηθώντας συνανθρώπους μας που ίσως αυτές τις ημέρες χρειάζονται την βοήθειά μας πέρα από το να δώσουμε αίμα.

Τα έσοδα, λοιπόν, της σημερινής βραδιάς θα πάνε στις οικογένειες των θυμάτων που φυσικά κανένα χρηματικό ποσό δεν μπορεί να απαλύνει τον πόνο τους. Όπως επίσης στους ηρωικούς συνανθρώπους μας που όλες αυτές τις ημέρες, βρίσκονται εκεί παρόντες να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια», αναφέρει η ανακοίνωση του κέντρου.