Τραγωδία στα Τέμπη: Ένταση στο δικαστικό Μέγαρο Λάρισας, προσαγωγές δημοσιογράφων και οπερατέρ (vid)

Newsroom
Τραγωδία στα Τέμπη: Ένταση στο δικαστικό Μέγαρο Λάρισας, προσαγωγές δημοσιογράφων και οπερατέρ (vid)
Προσήχθησαν δημοσιογράφοι και οπερατέρ μετά τη μήνυση δικηγόρου στο δικαστικό μέγαρο Λάρισας.

Ένταση επικράτησε στο δικαστικό μέγαρο Λάρισας και ενώ είχε ξεκινήσει η απολογία του σταθμάρχη για την τραγωδία στα Τέμπη. Τρεις δημοσιογράφοι και ένας οπερατέρ μεταφέρθηκαν με δύο περιπολικά σε αστυνομικό τμήμα της πόλης εξαιτίας μήνυσης που κατέθεσε ο δικηγόρος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο δικηγόρος οικογενειών θυμάτων και τραυματιών διαπληκτίστηκε έξω από το δικαστικό Μέγαρο Λάρισας και απείλησε αρχικά με μηνύσεις δημοσιογράφους, οι οποίοι λίγο αργότερα μεταφέρθηκαν από την αστυνομία στο τμήμα μεταγωγών. Η ένταση ξεκίνησε όταν ο δικηγόρος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος είπε ενώπιον δημοσιογράφων ότι έδωσε στοιχεία στην ανακρίτρια και του ζητήθηκε παράβολο.

Ακολούθησε έντονος διάλογος με δημοσιογράφους και στη συνέχεια ο δικηγόρος άρχισε να απειλεί με μηνύσεις. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος έδωσε κάποια στιγμή εντολή σε συνεργάτη του, να ειδοποιήσει την αστυνομία.

Υπέβαλε τις μηνύσεις για «προσβολή νεκρών» όπως φώναζε και τα 4 άτομα οδηγήθηκαν σε αστυνομικό τμήμα. Στο σημείο έφτασαν δύο περιπολικά με τους αστυνομικούς να ζητούν από τους δημοσιογράφους και τον οπερατέρ να τους ακολουθήσει στο αστυνομικό τμήμα.