«Ταξιδιώτης του χρόνου από το 2858» προειδοποιεί για το «πώς θα τελειώσει ο κόσμος» (vid)

Newsroom
«Ταξιδιώτης του χρόνου από το 2858» προειδοποιεί για το «πώς θα τελειώσει ο κόσμος» (vid)
Ένας αυτοαποκαλούμενος «ταξιδιώτης του χρόνου από το έτος 2858» υποστήριξε ότι ο κόσμος θα καταστραφεί το 2038 κατά τη διάρκεια ενός πολέμου με ένα εξωγήινο είδος που προφανώς έχει ήδη εισβάλει στη Γη.

Ένας μυστηριώδης χρήστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ο οποίος ισχυρίζεται ότι είναι «ταξιδιώτης του χρόνου από το έτος 2858», ισχυρίστηκε ότι γνωρίζει πώς θα έρθει το τέλος του κόσμου.

Ο χρήστης, ο οποίος χρησιμοποιεί το όνομα χρήστη @darknesstimetravel, έχει αποκτήσει περισσότερους από 12.000 ακόλουθους αναρτώντας εξωφρενικούς ισχυρισμούς για μελλοντικά γεγονότα.

@darknesstimetraveler Another species of alien saves us, but not the planet. #fyp #fypage #viral #timetravel #timetraveler #darknesstimetraveler #2023 #xyzbca #conspiracy #theory ♬ Anachronism - Darkness Awaits

Αλλά στο πιο πρόσφατο βίντεο, ο χρήστης αποκάλυψε ότι ο πόλεμος με ένα εξωγήινο είδος θα πυροδοτήσει το τέλος του κόσμου.Η υποτιθέμενη προειδοποίηση ισχυρίζεται ότι εξωγήινοι έχουν έρθει στη Γη αυτό το μήνα για να καταλάβουν τον πλανήτη, αλλά ο πόλεμος προφανώς δεν θα ξεκινήσει πριν από το 2024.

Στο βίντεο, το οποίο έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 1.900 likes, ο χρήστης του TikTok ισχυρίζεται: «Ο πρώτος πόλεμος θα ξεκινήσει στις αρχές του 2024 και θα τελειώσει το 2038, με την καταστροφή της Γης».

Ωστόσο, οι θεατές παρέμειναν επιφυλακτικοί, καθώς το κλιπ ξεκίνησε με δύο προειδοποιήσεις που δεν έχουν ακόμη επαληθευτεί. Η πρώτη ήταν πως μια εξωγήινη εισβολή θα πραγματοποιηθεί από ένα είδος που ονομαζόταν «Za'ouls» στις 28 Φεβρουαρίου. Όπως ήταν φυσικό αρκετοί ήταν αυτοί που σχολίασαν την συγκεκριμένη δημοσίευση.

Ένας χρήστης σχολίασε: «Αν η Γη καταστραφεί το 2038, εσύ πως έρχεσαι από το 2858;».