Έκλεβε το βενζινάδικο που εργαζόταν και με τα χρήματα αυτά αγόρασε αυτοκίνητο

Newsroom
Έκλεβε το βενζινάδικο που εργαζόταν και με τα χρήματα αυτά αγόρασε αυτοκίνητο
Επί δύο χρόνια ένας 52χρονος στην Κρήτη φέρεται να έκλεβε το ταμείο του βενζινάδικου όπου εργαζόταν.

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας 52χρονος από το Ηράκλειο, ο οποίος είχε ρημάξει το βενζινάδικο που εργαζόταν τα τελευταία δύο χρόνια. Στο διάστημα αυτό είχε καταφέρει να κλέψει περισσότερα από 30.000 ευρώ.

Ο υπάλληλος του πρατηρίου συνελήφθη την Παρασκευή (3/3), αφού προηγουμένως, ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, ο οποίος είχε υποψιαστεί τη δράση του, απευθύνθηκε στην Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, έλεγξαν το βιντεοληπτικό υλικό από το κλειστό κύκλωμα ασφάλειας του καταστήματος του τελευταίου 20ημέρου, στο οποίο καταγράφηκαν οι ενοχοποιητικές κινήσεις του 52χρονου.

Σε έρευνα που έγινε στον 52χρονο βρέθηκαν 1.300 ευρώ, ενώ ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, όπου οι αστυνομικοί βρήκαν άλλα 28.000 ευρώ. Τα χρήματα κατασχέθηκαν, όπως και ένα καινούργιο αυτοκίνητο, το οποίο ο 52χρονος φέρεται να αγόρασε με χρήματα που είχε υπεξαιρέσει από το ταμείο του πρατηρίου, το οποίο ο 57χρονος πρατηριούχος διατηρεί στην περιοχή των Μεσαμπελιών, στο Ηράκλειο.