Πέρασαν με κόκκινο από σιδηροδρομική διάβαση και γλίτωσαν παρά τρίχα

Newsroom
 Πέρασαν με κόκκινο από σιδηροδρομική διάβαση και γλίτωσαν παρά τρίχα
Δύο νεαροί στη Βρετανία που επέβαιναν σε μοτοποδήλατο πέρασαν από σιδηροδρομική διάβαση παρότι ο κόκκινος σηματοδότης είχε ανάψει.

Γλίτωσαν παρά τρίχα. Δύο νεαροί στη Βρετανία που επέβαιναν σε μοτοποδήλατο πέρασαν από διάβαση, παρότι ο κόκκινος σηματοδότης είχε ανάψει. Δευτερόλεπτα αργότερα, ο συρμός του τρένου πέρασε από τη διάβαση.

Ο οδηγός του μοτοποδηλάτου πέρασε με κόκκινο, διαπράττοντας ποινικό αδίκημα, και προκάλεσε καθυστέρηση στους επιβάτες του τρένου Southern. Το περιστατικό συνέβη στις 3.09 μ.μ. στη διάβαση Toddington, σε ένα τμήμα της σιδηροδρομικής γραμμής.

Η διευθύντρια διαδρομών της Network Rail για το Sussex, Lucy McAuliffe, δήλωσε: «Φτάσαμε πολύ κοντά στο να έχουμε δύο θανάτους στον σιδηρόδρομό μας την περασμένη εβδομάδα. Προσπαθούμε να κάνουμε το δίκτυό μας όσο το δυνατόν πιο ασφαλές, αλλά χρειαζόμαστε τους ανθρώπους να συνεργάζονται μαζί μας, δίνοντας προσοχή στα κόκκινα φανάρια και τις μπάρες».

«Πρέπει να εντοπίσουμε αυτούς τους ανθρώπους και να βεβαιωθούμε ότι γνωρίζουν τις συνέπειες των πράξεών τους».

Η επιθεωρήτρια της BTP Emma Boulton δήλωσε: «Η BTP δεν έχει καμία σχέση με την κυκλοφορία των αυτοκινήτων. Με απλά λόγια, πρόκειται για την πιο ηλίθια και απερίσκεπτη συμπεριφορά σε ισόπεδη διάβαση που έχω δει σε ολόκληρη την καριέρα μου».