Βίντεο ντοκουμέντο από τον άγριο καβγά πριν τη δολοφονία στη Μύκονο (vid)

Newsroom
Βίντεο ντοκουμέντο από τον άγριο καβγά πριν τη δολοφονία στη Μύκονο (vid)
Στο βίντεο δείχνει τον 35χρονο επιχειρηματία να τσακώνεται σε μαγαζί της Μυκόνου με τον 34χρονο Αλβανό, λίγες μέρες πριν τη δολοφονία του δεύτερου.

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο λίγο πριν την δολοφονία στη Μύκονο, είδε το φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο του Mykonoslive.tv που τραβήχτηκε λίγες μέρες πριν τη δολοφονία, δείχνει τον 35χρονο επιχειρηματία να τσακώνεται σε μαγαζί της Μυκόνου με το 34χρονο θύμα.

Το συγκεκριμένο βίντεο στάλθηκε σε λογαριασμό του δημοσιογράφου Πέτρου Νάζου στα social media από ανώνυμο προφίλ, σύμφωνα με το iefimerida.gr.

Σύμφωνα με τον αποστολέα του βίντεο, ο δράστης και το θύμα είχαν τσακωθεί αρκετές φορές στο ίδιο μπαρ, χωρίς οι υπεύθυνοι του μαγαζιού να λάβουν κάποια μέτρα.

Το χρονικό της δολοφονίας του 34χρονου

Η δολοφονία σημειώθηκε στην περιοχή Σκυλάμπελα της Μυκόνου. Ο 35χρονος και το θύμα διαπληκτίστηκαν για τα μάτια μιας γυναίκας, όπως αναφέρθηκε αρχικά.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, προτού ο δράστης επιστρέψει στο μπαρ και πυροβολήσει εν ψυχρώ τον 34χρονο Αλβανό, είχε κινηθεί απειλητικά προς το μέρος του κρατώντας ένα μαχαίρι στα χέρια του.

Οι προθέσεις του έγιναν αμέσως αντιληπτές από τους θαμώνες και τους ιδιοκτήτες του καταστήματος, οι οποίοι κατάφεραν να τον ηρεμήσουν και να τον αφοπλίσουν.

Ωστόσο, ο 35χρονος, «θολωμένος», επέστρεψε λίγο αργότερα στο μαγαζί και εκτέλεσε στην κυριολεξία τον 34χρονο με μια καραμπίνα, πυροβολώντας τον -σύμφωνα με πληροφορίες- στο κεφάλι, την ώρα που εκείνος βρισκόταν έξω από το γνωστό νυχτερινό κέντρο διασκέδασης.