Πορφυράκης για Τερζή: «Είχε ένα πάκο πενηντάρικα μπροστά του και μας έδινε ένα-δύο για να πιούμε μπύρα» (vid)

Newsroom
Πορφυράκης για Τερζή: «Είχε ένα πάκο πενηντάρικα μπροστά του και μας έδινε ένα-δύο για να πιούμε μπύρα» (vid)
O Βασίλης Πορφυράκης αναφέρθηκε στον Πασχάλη Τερζή και την ποιότητα του σαν άνθρωπος. Χαρακτηριστικά θυμάται πως όταν τελείωνε η χρονιά φώναζε όλους τους βοηθούς στο καμαρίνι του.

Ο Βασίλης Πορφυράκης μιλάει στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα» για τη σχέση του με τη Ματίνα Νικολάου, την εμπειρία του στο J2US αλλά και τις δυσκολίες που έχει περάσει στη δουλειά αλλά και στη ζωή του γενικότερα. Επίσης, αναφέρεται στον Πασχάλη Τερζή και την ποιότητά του ως άνθρωπος.

«Η μητέρα μου ήταν φλαουτίστα. Αυτή μου έχει δώσει και το ταλέντο που το δουλεύω για να κάνω την καριέρα που επιθυμώ. Είναι ο άγγελός μου. Προσφάτως έχασα και τη γιαγιά μου, οπότε έχω δύο αγγελούδια εκεί πάνω», δηλώνει ο Βασίλης Πορφυράκης.

«Ξεκίνησα ως σερβιτόρος στη νύχτα. Ήμουν πιτσιρίκος, όταν ξεκινούσε ο Νίκος Βέρτης, όταν έβγαινε και έλεγε 3 τραγούδια στο Ρόδον», αναφέρει στη συνέχεια ο τραγουδιστής.

«Όταν πρωτομπήκα στα μπουζούκια ήταν το 2001 με τον Πασχάλη Τερζή. Ήταν μοναδικός άνθρωπος. Ήμασταν 20 σερβιτόροι, 20 βοηθοί και 20 λουλουδούδες και, όταν τελείωσε το πρόγραμμα εκείνη τη χρονιά, είπε: φωνάξτε όλους τους βοηθούς στο καμαρίνι», περιγράφει ο Βασίλης Πορφυράκης για την εμπειρία του με τον σπουδαίο λαϊκό τραγουδιστή.

«Είχε έναν πάκο πενηντάρικα ο Τερζής μπροστά του, έπιανε δύο πενηντάρικα, μας τα έδινε και έλεγε: αυτά για να πιείτε μια μπύρα, σας ευχαριστώ πολύ γιατί ξέρω ότι εσείς είστε αυτοί που κουράζονται για να ευχαριστηθεί ο κόσμος», συμπληρώνει.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Βασίλης Πορφυράκης παραδέχεται πως θα πήγαινε στο Survivor, εάν του γινόταν πρόταση, και πως για τον ίδιο οι πιο αυστηροί κριτές στο J2US ήταν η Δέσποινα Βανδή και ο Σταμάτης Φασουλής.

«Η δουλειά μας είναι μαραθώνιος. Μας βοήθησε το J2US, γιατί εγώ έδειξα πέντε πράγματα παραπάνω αλλά και η Ματίνα έβγαλε λίγο από πάνω της τον ρόλο της Βάνιας», δηλώνει ο τραγουδιστής, αποκαλύπτοντας ότι διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον γιο της Ματίνας Νικολάου, όπως και η ίδια με τα αδέλφια του.