Οικονόμου για το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: «Με εντυπωσιάζει να πανηγυρίζει κανείς για το Χ, μας ακυρώσατε και ένα γκολ» (vid)

Newsroom
Οικονόμου για το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: «Με εντυπωσιάζει να πανηγυρίζει κανείς για το Χ, μας ακυρώσατε και ένα γκολ» (vid)
Στο ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός αναφέρθηκαν οι Δημήτρης Οικονόμου και Άκης Παυλόπουλος.

Με όρεξη για πειράγματα και καζούρα ξεκίνησε η εβδομάδα στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ με τον Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλο να σχολιάζουν το ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Ο γνωστός Ολυμπιακός, Δημήτρης Οικονόμου που εμφανίστηκε με πράσινη γραβάτα με τον Άκη Παυλόπουλο (Παναθηναϊκός) να του λέει: «Κάποιοι φίλοι μου είπαν ότι από το Σάββατο ο Οικονόμου έχει εξαφανιστεί. Λέω, δεν είναι αλήθεια. Και να για να δείτε ότι δεν είναι αλήθεια, δείτε τι γραβάτα φοράει. Με πράσινη γραβάτα του Παναθηναϊκού. Τυχαίο;».

Ο Δημήτρης Οικονόμου αντέδρασε λέγοντας: «Κοίταξε, εμένα με εντυπωσιάζει να πανηγυρίζει κανείς για το Χ. Πάντα με εντυπωσίαζε αυτό. Αντικειμενικά ήμασταν καλύτεροι. Δεν έκατσε το γκολ, πάει δεν έκατσε... Μας ακυρώσατε κι ένα γκολ... Εντάξει δεν πειράζει...».

Τα πειράγματα συνεχίστηκαν όταν το πλατό της εκπομπής εμφανίστηκε και ο Άρης Πορτοσάλτε, ο οποίος έπειτα από νοήματα του Άκη Παυλόπουλου είπε: «Αυτό ακόμα δεν σας έχει φύγει από μέσα σας; Δεν καθαρίσατε; Ότι δηλαδή δεν μπορεί να κερδίζετε διαρκώς; Πόσο καιρό νομίζεις Άκη ότι κρατάει η αποτοξίνωση; Εγώ ως ΑΕΚτζης μαθημένος είμαι...».

Με τον Δημήτρη Οικονόμου να του απαντάει: «47 έχουμε... Λέμε ένα σύνθημα εμείς οι Ολυμπιακοί, ότι όσους τίτλους έχουμε πάρει μόνοι μας τους έχετε πάρει όλοι μαζί. Δεν δείχνει την υπεροχή της ομάδας;».