«Μωρή π@... θα σε πάρει γρήγορα ο Χάρος»: Ιερέας στη Σαλαμίνα έβριζε πιστούς με χυδαίες εκφράσεις (vid)

Newsroom
«Μωρή π@... θα σε πάρει γρήγορα ο Χάρος»: Ιερέας στη Σαλαμίνα έβριζε πιστούς με χυδαίες εκφράσεις (vid)
Ο ιερέας συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο επειδή έβρισε, χτύπησε και κλείδωσε πιστούς μέσα σε κτίριο που βρίσκεται στο προαύλιο της εκκλησίας που λειτουργούσε.

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στη Σαλαμίνα, όταν ένας ιερέας σε κατάσταση αμόκ έβρισε, χτύπησε και κλείδωσε πιστούς μέσα στην εκκλησία.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και ο Γιάννης Σωτηρόπουλος έφεραν στο «φως» βίντεο ντοκουμέντο του ιερέα, ο οποίος έχει ξεφύγει από κάθε όριο και όχι μόνο καταριέται πιστούς, αλλά και τους... στολίζει με ακατανόμαστους χαρακτηρισμούς στο προαύλιο του Αγίου Παντελεήμονα Σαλαμίνας.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η πρόεδρος του εξωραϊστικού συλλόγου της περιοχής καταγγέλει πως ο συγκεκριμένος ιερέας έχει χειροδικήσει εναντίον της και μάλιστα δύο φορές.

«Μου ρίχνει μία σπρωξιά και πέφτω. Λίγο ακόμη και θα είχα χτυπήσει στα μάρμαρα, εκεί πέρα στα πλακάκια. Κι εγώ ήμουν κάτω στο πάτωμα για δεύτερη φορά, την άλλη φορά με είχε πιάσει από δω και με πέταξε απέξω», δήλωσε η γυναίκα.

Το Σάββατο το πρωί ο ιερέας συνελήφθη από αστυνομικούς, μετά από μήνυση των μελών του εξωραϊστικού συλλόγου, τα οποία πήγαν να κάνουν διοικητικό συμβούλιο στα γραφεία τους που βρίσκονται στο προαύλιο της εκκλησίας και αυτός τους κλείδωσε μέσα!