«Με «πηγές» δεν ανοίγω διάλογο, θα τα πούμε όλα στα όργανα» λέει ο Πολάκης για την επικείμενη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ

Newsroom
«Με «πηγές» δεν ανοίγω διάλογο, θα τα πούμε όλα στα όργανα» λέει ο Πολάκης για την επικείμενη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ
«Θα τα πούμε ΟΛΑ στην πολιτική γραμματεία και στην Κεντρική Επιτροπή» ανέφερε ο Παύλος Πολάκης σε νέα ανάρτησή του μετά τις πηγές του ΣΥΡΙΖΑ που κάνουν λόγο για διαγραφή του από το κόμμα

Σηκώνει το γάντι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, προς τις «πηγές» του ΣΥΡΙΖΑ που μιλάνε για διαγραφή του. Με νέα ανάρτησή του ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θα τα πούμε ΟΛΑ στην πολιτική γραμματεια και στην Κεντρική Επιτροπή . Με «πηγές» δεν θα ανοίξω διάλογο …. Προφανώς υπάρχουν και διαδικασίες και όργανα στα οποία και συμμετείχα και εκλέχθηκα και μάλιστα με υψηλότατα ποσοστά. Εκει θα μιλήσουμε και θα δούμε ποιος έχει δίκιο!»

Την ίδια ώρα, πηγές του ΣΥΡΙΖΑ κατακεραυνώνουν τον Παύλο Πολάκη καθώς του χρεώνουν «υπονόμευση της πολιτικής του κόμματος», «χάραξη δικής του πολιτικής» και προσπάθεια για «διαμόρφωση ψηφοδελτίων». Οι πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πρόγραμμα και πολιτική που έχουν εγκριθεί από το συνέδριό του. Έχει επίσης αρχές λειτουργίας που χαρακτηρίζονται από δημοκρατία, συλλογικότητα και προβλέπουν την υπεράσπιση και όχι την υπονόμευση της πολιτικής του από τα μέλη του και πολύ περισσότερο τα στελέχη της ηγεσίας.

Όποιος πιστεύει ότι μπορεί να χαράζει δική του πολιτική, να διαμορφώνει ψηφοδέλτια και να επιβάλλει την ιδιωτική ατζέντα που ο ίδιος προκρίνει, με συνεχείς δημοσιεύσεις και αγνοώντας τις αρχές και την πολιτική του κόμματος, έχει προφανώς συνειδητά αποφασίσει να θέσει εαυτόν εκτός εκλογικής μάχης».

Υπενθυμίζεται ότι η σημερινή του ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα με την οποία στοχοποιεί 33 δικαστές, δημοσιογράφους, τραπεζίτες και τον επικεφαλής της ΑΑΔΕ αποτέλεσε θρυαλλίδα εσωκομματικών εξελίξεων, μένοντας εκτός ψηφοδελτίων.

Υψηλόβαθμες κομματικές πηγές μετέδιδαν πως ουσιαστικά ο Παύλος Πολάκης «έθεσε εαυτόν εκτός εκλογικής μάχης», καθώς η σημερινή ανάρτησή του, με την οποία ο Σφακιανός πολιτικός επέλεξε να στοχοποιήσει δικαστές, δημοσιογράφους και τραπεζικά στελέχη απηχεί την επιλογή του «προφανώς συνειδητά» να τραβήξει διαφορετικό δρόμο από την κοινή, κομματική γραμμή.