Ένοικος σπιτιού βρήκε ανατριχιαστικό σκελετό ζώου κρυμμένο πίσω από ντουλάπι

Newsroom
Ένοικος σπιτιού βρήκε ανατριχιαστικό σκελετό ζώου κρυμμένο πίσω από ντουλάπι
Μυστηριώδης σκελετός ζώου έχει προκαλέσει διχασμό στο διαδίκτυο, καθώς δεν είναι ξεκάθαρο σε τι ζώο μπορεί να ανήκει.

Ένας άνδρας σοκαρίστηκε όταν βρήκε έναν καλοδιατηρημένο σκελετό ζώου πίσω από ένα παλιό ντουλάπι. Η δημοσίευση της εικόνας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει αφήσει τους ανθρώπους με το στόμα ανοιχτό, καθώς δεν μπορούν να καταλάβουν σε τι ζώο ανήκει.

Ο Andrew Higginson, ο οποίος ζει στο εσωτερικό προάστιο Cook της Καμπέρα, της Αυστραλίας, δήλωσε στην Daily Mail Australia ότι βρήκε τον σκελετό όταν μετακίνησε ένα παλιό ντουλάπι που βρισκόταν σε στάβλους αλόγων, για τουλάχιστον 30 χρόνια.

«Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού είχαν άλογα που συνήθιζαν να τα κρατούν στις μάντρες της περιοχής και τα έφερναν το Σαββατοκύριακο», είπε ο 68χρονος. «Το αποκάλυψα και ήταν τόσο μεγάλο. Στην αρχή σκέφτηκα ότι θα μπορούσε να είναι αρουραίος, ήταν πολύ καλά διατηρημένο», ανέφερε σε συνέντευξη σε τοπικό μέσο.

Ο σκελετός μήκους 60 εκατοστών έχει έντονα δόντια με ένα ιδιαίτερα τρομερό σύνολο κάτω κοπτήρων, κοντούς πήχεις με νύχια και μακρύτερα πίσω πόδια με μια μικροσκοπική ουρά.

Ο κ. Higgins δημοσίευσε μια φωτογραφία του ενδιαφέροντος ευρήματος στο Twitter και ζήτησε από τον κόσμο να τοποθετηθεί σχετικά με το τι ήταν το μυστηριώδες πλάσμα.

«Ο φίλος μου πιστεύει ότι είναι ένας μεγάλος αρουραίος» έγραψε στο Twitter. Κάποιοι συμφώνησαν ότι ήταν ένας πολύ μεγάλος αρουραίος, αλλά άλλοι προτίμησαν να θεωρήσουν πως είναι είτε καγκουρό είτε ακόμη και γάτα.