Νέα και ενδιαφέροντα games ανακοινώθηκαν και έρχονται στο PlayStation VR2 (vids)

Παύλος Παπαπαύλου
Νέα και ενδιαφέροντα games ανακοινώθηκαν και έρχονται στο PlayStation VR2 (vids)
Λίγο μετά το λανσάρισμα, η Sony ανακοίνωσε μερικά ακόμη νέα games για τη νέα της κάσκα.

Δεν έχουν περάσει αρκετές ημέρες από την κυκλοφορία του PlayStation VR2 και στο νεότερο online event του PlayStation (State of Play), παρουσιάστηκαν νέα παιχνίδια που έρχονται για την κάσκα εικονικής πραγματικότητας. Ας δούμε τα σημαντικότερα από αυτά.

Το The Foglands είναι ένα western-themed shooter τρόμου που θα κυκλοφορήσει το 2023 και στο πρώτο δείγμα gameplay είδαμε στιγμές μάχης με όπλα και σώμα με σώμα.

Το Green Hell VR είναι ένα νέο παιχνίδι επιβίωσης στη ζούγκλα, όπου και φαίνεται πως θα πρέπει να κάνετε τα πάντα για να μπορέσετε να επιβιώσετε. Κυκλοφορεί ήδη για άλλες VR πλατφόρμες και αναμένεται στο PSVR2 μέσα στο 2023.

To Synapse είναι ένας ακόμη τίτλος που θα μας ταξιδέψει στον κόσμο της τεχνητής νοημοσύνης και της επιστημονικής φαντασίας. Μπορείτε να σηκώσετε στον αέρα εχθρούς και να τους εξοντώσετε όσο ίπτανται, ενώ έχετε ανάλογες δυνατότητες και με διάφορα αντικείμενα που θα βρεθούν στο δρόμο σας.

Μία από τις εκπλήξεις της εκδήλωσης ήταν το Journey to Foundation, που βασίζεται στην ομώνυμη σειρά του Isaac Asimov και στο πρώτο trailer είδαμε ένα μέρος stealth και δράσης με όπλα. Αναμένεται μέσα στο 2023.

Τέλος, αξίζει και μια αναφορά στο Before Your Eyes, ένα βραβευμένο indie game, όπου ο έλεγχος του χαρακτήρα γίνεται από τις κινήσεις των ματιών σας και προσφέρει μια αρκετά συγκινητική ιστορία.