«Τούμπαρε» ο Μάριος την Ελευθερία στο Survivor: «Οι δυο τους απομονώνονται πολλές ώρες και δεν ξέρει κανείς τι κάνουν» (vid)

Newsroom
«Τούμπαρε» ο Μάριος την Ελευθερία στο Survivor: «Οι δυο τους απομονώνονται πολλές ώρες και δεν ξέρει κανείς τι κάνουν» (vid)
Ο παίκτης του Survivor δήλωσε ότι πιέζεται ψυχολογικά μετά που έμαθε πως η Καρολίνα του έστειλε ηχητικό μήνυμα.

Χαμός είχε γίνει στο Survivor All Star, με το ειδύλλιο της Καρολίνας Καλύβα και του Μάριου Πρίαμου, αφού μπήκε στο ριάλιτι και η πρώην του -πλέον- Ελευθερία Ελευθερίου.

Ο Καρολίνα αν και είναι εκτός παιχνιδιού, έστειλε ένα ηχητικό μήνυμα στον Μάριο Πρίαμο, κάτι που ακούστηκε μπροστά στην τραγουδίστρια με την στιγμή να είναι αρκετά... άβολη.

Άλλωστε η Ελευθερία Ελευθερίου είχε τσακωθεί με τον Μάριο Πρίαμο μόλις μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης, εξαιτίας του φλερτ που είχε εκείνος με την Καρολίνα Καλύβα.

Ωστόσο, να υπενθυμίσουμε πως ο Μάριος και η Καρολίνα βρίσκονταν κρυφά στο δάσος, κάτι που αποκαλύφθηκε επειδή τους «τράβηξε» η κάμερα drone και ειπώθηκε από τον Γιώργο Λιανό στο συμβούλιο του νησιού.

Όμως όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Πρωινό μας», μετά τις... εξηγήσεις, η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Μάριος Πρίαμος, απομονώνονται πολύ συχνά, χωρίς να ξέρει κανείς τι κάνουν.

«Δεν γνωρίζω τι λένε οι δυο τους τόσες ώρες, εικάζω ή ότι τον αγαπάει η Ελευθερία πάρα πολύ τον Μάριο και δεν θέλει τα προσωπικά να είναι εμπόδιο στην πιθανή νίκη του. Μπορεί και να την έχει τουμπάρει με κάτι που της έχει πει. Ότι δεν έχει σημασία η Καρολίνα γι' αυτόν, ότι θα δει τι θα κάνει έξω και σε έξι μήνες που θα βγει δεν ξέρει τι θα γίνει, δεν ξέρω. Εικασία κάνω. Το δεδομένο και το ρεπορτάζ είναι ότι η Ελευθερία το αντιμετώπισε πολύ ήρεμα και ότι οι δυο τους περνούν πολλές ώρες μαζί. Πολλές ώρες», είπε ο δημοσιογράφος.