«Τα πήρε» ο Παπαδόπουλος με δημοσιογράφο: «Σας κάλεσα; Είχαμε ραντεβού; Καμία ερώτηση» (vid)

Newsroom
«Τα πήρε» ο Παπαδόπουλος με δημοσιογράφο: «Σας κάλεσα; Είχαμε ραντεβού; Καμία ερώτηση» (vid)
Ο ηθοποιός εκνευρίστηκε με την δημοσιογράφο που τον περίμενε και της τόνισε πως χωρίς ραντεβού δεν κάνει δηλώσεις.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος εκνευρίστηκε με δημοσιογράφο της εκπομπής «Super Κατερίνα» που περίμενε έξω από το θέατρο για να τον ρωτήσει για την «διαμάχη» του με τον Γιάννη Πλούταρχο.

«Αφήστε με σας παρακαλώ ήσυχο. Έχουμε ραντεβού να μιλήσουμε; Δεν μιλάω χωρίς ραντεβού», είπε φανερά ενοχλημένος στην κάμερα της εκπομπής ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

«Μα περιμένω αρκετή ώρα, μια ερώτηση θέλω να σας κάνω», του είπε η δημοσιογράφος.

«Εγώ τι να κάνω, σας κάλεσα; Όσο δεν κουράζεστε να έρχεστε απρόσκλητοι, δεν θα κουραστώ να μην σας απαντώ. Εγώ τι να κάνω που περιμένετε αρκετή ώρα; Θα ‘ρθω εγώ έξω από το σπίτι σας αρκετή ώρα και θα αρχίσω να σας ρωτάω;» πρόσθεσε στη συνέχεια ο ηθοποιός, αποχωρώντας με τη μηχανή του από το σημείο.

«Η Μένια Κούκου είναι μία από τις καλύτερες δημοσιογράφους της εκπομπής μας, ευγενέστατη. Καμία όρεξη δεν είχε να περιμένει τόση ώρα απ’ έξω. Τη δουλειά της έκανε» σχολίασε μετά την προβολή του αποσπάσματος η παρουσιάστρια της εκπομπής Κατερίνα Καινούργιου.

«Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μπορεί να είχε μία πολύ άσχημη ημέρα», σημείωσε από την πλευρά του ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

«Αντιλαμβάνομαι να μη θέλει να δώσει συνέχεια στο θέμα. Απλώς όλο αυτό έπρεπε να γίνει χωρίς ειρωνεία και με γλυκό τρόπο», τόνισε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.