Η τεχνητή νοημοσύνη μετέτρεψε το Breaking Bad σε anime και είναι καλύτερο από το πρωτότυπο (vid)

Newsroom
Η τεχνητή νοημοσύνη μετέτρεψε το Breaking Bad σε anime και είναι καλύτερο από το πρωτότυπο (vid)
Πρώτα εμφανίστηκε η live-action εκδοχή των Simpsons και τώρα ήρθε η σειρά του Breaking Bad να μετατραπεί σε anime.

Με την εφεύρεση της τεχνητής νοημοσύνης, δεν φαίνεται να υπάρχει τέλος στο τι μπορεί να φέρει εις πέρας. Μπορεί να δημιουργήσει ολοκαίνουργια έργα τέχνης ή ακόμη και να μεταμορφώσει υπάρχοντα μέσα σε εντελώς διαφορετικά στυλ.

Οι ειδικοί το έχουν ήδη χρησιμοποιήσει για να δουν πώς θα έμοιαζαν οι Simpsons ως μια live-action εκδοχή της κωμικής σειράς και τώρα, η εμβληματική σειρά Breaking Bad έχει λάβει παρόμοια μεταχείριση αφού μετατράπηκε σε anime.

Εικόνες για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει η σειρά στο στυλ Japanee μοιράστηκε ο λογαριασμός του TikTok @cyborgism, ο οποίος περιγράφει τον εαυτό του ως «το σημείο τομής της τεχνολογίας και της τέχνης».

Το κλιπ έχει προβληθεί πάνω από 452.000 φορές και δείχνει ακίνητες εικόνες μερικών από τους πιο εμβληματικούς χαρακτήρες της σειράς, όπως ο Walter White, ο Jesse Pinkman, ο Gus Fring, ο Saul Goodman και ο Hank Schrader, οι οποίοι απεικονίζονται στο anime στυλ animation.

Στα σχόλια, άλλοι TikTokers μοιράστηκαν τις σκέψεις τους για το πώς τα κατάφερε η τεχνητή νοημοσύνη.

Ένα άτομο έγραψε: "NAH THIS IS COOL", με έναν άλλο να διαφωνεί και να εξηγεί: «Θέλω να πω ότι το να έχουμε τη δυνατότητα θα ήταν καταπληκτικό, αλλά δεν θα ήθελα να παρακολουθήσω μια εκπομπή φτιαγμένη αποκλειστικά από τεχνητή νοημοσύνη, χωρίς καθόλου ανθρώπινη παρέμβαση... imo».