Καψούρης με την «κουκλάρα» Ελευθερίου ο Καραγκούνιας στο Survivor: Του ζήτησε και έβγαλε την μπλούζα του (vids)

Newsroom
Καψούρης με την «κουκλάρα» Ελευθερίου ο Καραγκούνιας στο Survivor: Του ζήτησε και έβγαλε την μπλούζα του (vids)
Τα συναισθήματά του προς την Ελευθερία Ελευθερίου εξομολογήθηκε ο Τάκης Καραγκούνιας στο Survivor All Star.

Πιπεράτες ειδήσεις έβγαλε το τελευταίο συμβούλιο του Survivor All Star, όπου οι ηττημένοι Διάσημοι κλήθηκαν να βγάλουν δύο ακόμα υποψήφιους προς αποχώρηση.

Την παράσταση ωστόσο, έκλεψαν οι Μαχητές οι οποίοι εμφανίστηκαν με χαλαρή διάθεση έχοντας κερδίσει την τρίτη ασυλία. Μια σπίθα του Κωνσταντίνου Βασάλου αρκούσε για να «ανάψει» νέες φωτιές, καθώς αποκάλυψε τα αισθήματα του Τάκη Καραγκούνια για μια παίκτρια.

«Τώρα τελευταία μου κάνει κάτι κόλπα. Με ρωτάει ''Τα ρούχα μου πάνε; Το μαλλί είναι αραιωμένο; Κάτι συμβαίνει ύποπτο...», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη να προσθέτει: «Από τότε που μπήκαν οι νέοι παίκτες. Του έχει ανέβει η λίμπιντο».

Τα αποκαλυπτήρια τελικά έγιναν από τον Γιώργο Λιανό, ο οποίος είπε στην Ελευθερία Ελευθερίου ότι ο Τάκης Καραγκούνιας πριν μπει στο Survivor είχε εκφράσει τον θαυμασμό του γι αυτήν. «Ναι ναι το ξέρω αυτό, αλλά του είχα πει να μην έχει πολλές προσδοκίες. Δεν έχω πρόβλημα με αραιωμένα μαλλιά αλλά με τα αραιωμένα μυαλά».

Ο Τάκης πήρε τον λόγο και είπε: «Είχα ρωτηθεί και είχα πει ότι θαυμάζω κάποιες κοπέλες, όπως την Ελευθερία. Μου είχε δώσει ένα στοιχείο που δεν είχαν άλλες παίκτριες. Την ειλικρίνεια και την αγωνιστικότητα. Είναι μια τραγουδίστρια που μπήκε στο παιχνίδι και τα έδινε όλα. Και εκτός των άλλων είναι και μια κουκλάρα! Ένα χαμόγελο λαμπερό, ένα αστέρι ανάμεσά μας. Την ακολουθώ και στο Instagram, της κάνω και like. Από εκεί και πέρα δεν μπορώ να πω ότι αυτό είναι ένα φλερτ, αλλά ποτέ δεν ξέρεις μέσα σε μια ζούγκλα πως μπορεί να εξελιχθεί».

Η Ελευθερία Ελευθερίου απάντησε στον Τάκη Καραγκούνια λέγοντάς του: «Θα ήθελα να σε δω χωρίς μπλούζα δίπλα στον Βασάλο και τον Αγόρου». Ο μισθοφόρος δεν... μάσησε και έκανε πράξη την επιθυμία της βγάζοντας την μπλούζα του. «Δεν κολλάμε πουθενά εμείς οι άντρες παλιάς κοπής», είπε με τον Γιώργο Λιανό να συμπληρώνει: «Ελευθερία μην τον προκαλείς και βγάλει και τίποτα άλλο και τρέχουμε όλοι...».