Άναυδοι έμειναν πελάτες καταστήματος στην Αγγλία όταν είδαν άλογο να περιφέρεται στους διαδρόμους (vid)

Newsroom
Άναυδοι έμειναν πελάτες καταστήματος στην Αγγλία όταν είδαν άλογο να περιφέρεται στους διαδρόμους (vid)
Έναν απρόσμενο πελάτη δέχτηκε γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ στην Αγγλία, καθώς στο διάδρομο με τα απορρυπαντικά βρέθηκε να κυκλοφορεί ένα άλογο.

Οι πελάτες ένα σούπερ μάρκετ στο Κάρντιφ εντόπισαν ένα πολύ απροσδόκητο αγοραστή στο διάδρομο με τα απορρυπαντικά, αφού ένα πόνι εθεάθη να τρέχει ανάμεσα στους διαδρόμους.

Όσοι βρίσκονταν στο κατάστημα έτριβαν τα μάτια τους, προκειμένου να αντιληφθούν αν αυτό που βλέπουν είναι αληθινό. Κατάλαβαν γρήγορα ότι τα μάτια τους δεν τους είχαν ξεγελάσει, με τους αγοραστές να φωτογραφίζουν το πλάσμα καθώς περνούσε από το τμήμα ρούχων.

Το ασπρόμαυρο πόνι τριγύριζε γύρω από το κατάστημα στην περιοχή Pengham Green για αρκετά λεπτά πριν το προσωπικό καταφέρει τελικά να το βγάλει έξω, αναφέρει το Wales Online.

Το ζώο της φάρμας παρέκαμψε τα καρότα για να ελέγξει το τμήμα με τις παιδικές τροφές, και απαθανατίστηκε από τους έκπληκτους παρευρισκόμενους που έριχναν μια ματιά στα παξιμάδια αντ' αυτού.

Μια τοπική φιλοζωική οργάνωση με την ονομασία The Healthy Horse Project, η οποία έτυχε να βρίσκεται στο κτίριο και να αγοράζει τα ψώνια της την ίδια στιγμή, τράβηξε επίσης φωτογραφίες του πόνυ πριν τις μοιραστεί στο διαδίκτυο.

Πολλοί αναρωτήθηκαν από πού ήρθε το περίεργο πλάσμα και πώς κατάφερε να περιπλανηθεί απαρατήρητο στο σούπερ μάρκετ εξ αρχής.