Δικηγόρος στο Μεσολόγγι χαράκωσε το αυτοκίνητο συναδέλφου του αλλά τον «τσάκωσαν» οι κάμερες

Newsroom
Δικηγόρος στο Μεσολόγγι χαράκωσε το αυτοκίνητο συναδέλφου του αλλά τον «τσάκωσαν» οι κάμερες
Ένα περίεργο περιστατικό συνέβη στο Μεσολόγγι με πρωταγωνιστές δύο δικηγόρους.

Στο σκαμνί θα καθίσει ένας δικηγόρος στο Μεσολόγγι έπειτα από μήνυση συναδέλφου του για φθορές στο αυτοκίνητό της. Σύμφωνα με το aixmi-news, μια γνωστή δικηγόρος στο Μεσολόγγι είχε παρκάρει το αυτοκίνητο της απέναντι από το Δικαστικό Μέγαρο.

Πηγαίνοντας όμως το μεσημέρι να το πάρει για να φύγει, βρήκε την μια πλευρά του οχήματος χαραγμένη, καθώς είχαν γίνει τεράστιες γρατζουνιές με αιχμηρό αντικείμενο. Μετά το πρώτο σοκ έκανε καταγγελία στην αστυνομία, η οποία όπως ήταν φυσικό ερεύνησε το υλικό από τις κάμερες του Μουσείου.

Προς μεγάλη της έκπληξη η δικηγόρος, είδε στο βίντεο έναν συνάδελφό της να χαρακώνει το αυτοκίνητο μέρα μεσημέρι, χωρίς προφανώς να νοιάζεται για τις κάμερες ούτε αν κάποιος θα τον αντιληφθεί. Και δεν ήταν ότι χαράκωσε το αυτοκίνητο από την μια άκρη ως την άλλη, αλλά πέρασε και δεύτερη φορά για να προκαλέσει μεγαλύτερη ζημιά.

Κατόπιν όλων αυτών η υπόθεση θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης, αφού εκτός των άλλων πρέπει να αποζημιωθεί και η αποκατάσταση της ζημιάς του αυτοκινήτου.