Σερβιτόρα των Hooters αποκαλύπτει πόσα βγάζει σε φιλοδωρήματα και κάνει τον κόσμο να θέλει να παραιτηθεί (vid)

Newsroom
Σερβιτόρα των Hooters αποκαλύπτει πόσα βγάζει σε φιλοδωρήματα και κάνει τον κόσμο να θέλει να παραιτηθεί (vid)
Μια νεαρή TikToker αποκάλυψε πόσα βγάζει μόνο σε Tips την εβδομάδα και προκάλεσε πανικό στο TikTok

Ένα κορίτσι του Hooters μοιράστηκε πόσα βγάζει σε μια εβδομάδα - και τώρα πολλοί άνθρωποι θέλουν να παραιτηθούν από τη δουλειά τους. Σε ένα viral βίντεο στο TikTok, η Jona Mustafaraj ξεφύλλισε τα έσοδά της, γεγονός που άφησε έκπληκτους πολλούς θεατές.

Υπάρχει μεγάλη γοητεία στο διαδίκτυο σχετικά με την αμφιλεγόμενη αλυσίδα, το πώς είναι να εργάζεσαι εκεί και πόσα μπορείς να βγάλεις, με τους εργαζόμενους να γίνονται συχνά viral στο TikTok όταν μοιράζονται τις γνώσεις τους - και τα έσοδά τους.

@jonnaalb Replying to @emmatwilley out here making a lawyers hourly wage while in college #hootergirl #hooters ♬ original sound - Jona

Η Jona αποφάσισε να συμμετάσχει σε μια ζωντανή συζήτηση, δείχνοντας στη κάμερα τα φιλοδωρήματα που κέρδισε μέσα σε μια εβδομάδα. Βάζοντας λεζάντα σε ένα βίντεο που έχει προβληθεί περισσότερες από 700.000 φορές, η 22χρονη έγραψε: «Η καλύτερη δουλειά που έχω ενώ είμαι στο κολέγιο και κανείς δεν μπορεί να μου πει το αντίθετο».

Ξεφυλλίζοντας τα δολάριά της, η Jona είπε ότι ξεκίνησε την εβδομάδα με 320 δολάρια σε μια «χαλαρή Δευτέρα», ενώ ακολούθησαν 436 δολάρια δουλεύοντας πίσω από το μπαρ σε μια «πολύ, πολύ χαλαρή Τρίτη».

Λίγο πολύ τα ισοφάρισε με άλλα 431 δολάρια, ενώ σερβίριζε την Τετάρτη, πριν αυξήσει πραγματικά το εισόδημά της στο δεύτερο μισό της εβδομάδας. Η Jona είπε ότι έβγαλε 650 δολάρια κατά τη διάρκεια της βάρδιας της Πέμπτης, 514 δολάρια την Παρασκευή και 820 δολάρια ως μπάρμαν το βράδυ του Σαββάτου.

Στη συνέχεια, ολοκλήρωσε την εβδομάδα εργασίας της με 601 δολάρια την Κυριακή, και στη λεζάντα της είπε ότι έφτασε συνολικά τα 3.772 δολάρια σε μια εβδομάδα.

@jonnaalb That was a total of $3772 in one week. Best job to have while in college ever no one can tell me otherwise #hooters #hootertok #hootergirl ♬ original sound - Jona

Όπως ήταν φυσικό η τοποθέτηση της νεαρής κοπέλας προκάλεσε σάλο στα σχόλια του TikTok με έναν χρήστη να γράφει: «Θα δούλευα εκεί αλλά δεν έχω μεγάλο στήθος»