Άλλαξε ο στόχος στο Survivor και ο Λιανός έδωσε ρεσιτάλ: «Θύμισε γήπεδο Ατρομήτου, βγάλαμε τις μεζούρες μας» (vid)

Newsroom
Άλλαξε ο στόχος στο Survivor και ο Λιανός έδωσε ρεσιτάλ: «Θύμισε γήπεδο Ατρομήτου, βγάλαμε τις μεζούρες μας» (vid)
Ο στόχος άλλαξε γιατί κάποιος παίκτης έσπασε την κατασκευή. Ο Γιώργος Λιανός έκανε παραλληλισμό με όσα έγιναν πριν τον αγώνα Ατρόμητος - ΑΕΚ με τα δοκάρια.

Στον στίβο μάχης του Survivor All Star βρέθηκαν και πάλι, τη νύχτα της Πέμπτης(16/02), οι Διάσημοι και οι Μαχητές λίγο πριν μετρήσουν μια ακόμη απώλεια από τις καλύβες τους.

Ένα απρόοπτο συμβάν ωστόσο έμελλε να ταράξει το σημερινό αγώνισμα. Συγκεκριμένα κάποιος παίκτης κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών έκανε ζημιά στον τελικό στόχο και στη συνέχεια ένας άλλος παίκτης παρατήρησε ότι το ένα καλάθι ήταν ελάχιστα πιο χαμηλό από το άλλο. Έτσι η παραγωγή μπήκε στη διαδικασία της αντικατάσταση του.

Ο παρουσιαστής του ριάλιτι, Γιώργος Λιανός, δεν έχασε την ευκαιρία και σχολίασε το συγκεκριμένο συμβάν με έναν παραλληλισμό με όσα έγιναν πριν τον αγώνα Ατρόμητος - ΑΕΚ με τα δοκάρια. Πιο αναλυτικά είπε: «Η κατάσταση θύμισε το γήπεδο του Ατρομήτου. Βγάλαμε τις μεζούρες μας και καταλήξαμε στο να αλλάξουμε το τελικό στόχο. Είναι εντελώς δύσκολο να βρούμε κάτι διαφορετικό, είμαστε στη μέση του πουθενά»