O έρωτας περνάει από το στομάχι: Η «ανθοδέσμη» από πιτόγυρα στη Θεσσαλονίκη που έγινε viral (vid)

Newsroom
O έρωτας περνάει από το στομάχι: Η «ανθοδέσμη» από πιτόγυρα στη Θεσσαλονίκη που έγινε viral (vid)
Το καλύτερο δώρο για την χθεσινή ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν βρέθηκε ούτε σε ανθοπωλείο, ούτε σε ζαχαροπλαστείο αλλά σε… σουβλατζίδικο.

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου έκανε πολλούς επιχειρηματίες να πρωτοτυπήσουν. Όπως έναν ιδιοκτήτη σουβλατζίδικου στη Θεσσαλονίκη, που σκέφτηκε να δημιουργήσει ένα μπουκέτο κάπως διαφορετικό, αφού αντί για λουλούδια είχε από πιτόγυρα…

@foodstoriesskg 𝐈 𝐜𝐚𝐧 𝐛𝐮𝐲 𝐦𝐲𝐬𝐞𝐥𝐟 𝐟𝐥𝐨𝐰𝐞𝐫𝐬 🌯💐 🌯 : Αλατορίγανη 📍Λεωφ. Βασιλίσσης Όλγας 177, Θεσσαλονίκη #thessaloniki #valentines #valentinesday #alatoriganisskg #alatorigani #gyros #fy #fyp #viral #mpesfypgamw #foryou #viral ♬ suono originale - Sweet Melodies

Είχε έμπνευση στη Θεσσαλονίκη για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και ο κόσμος τον αντάμειψε. Τα μπουκέτα από πιτόγυρα έγιναν ανάρπαστα και από κάποια στιγμή και μετά, το σουβλατζίδικο σταμάτησε να δέχεται παραγγελίες. Το στοίχημα με τους πελάτες κερδήθηκε και πλέον οι υπεύθυνοι σκέφτονται τα επόμενα βήματα που θα κάνουν. Το βίντεο που ανέβηκε στο διαδίκτυο και βλέπετε παρακάτω, έγινε viral μέσα σε λίγες μόνο ώρες.

Πρόκειται για ένα νέο «πιάτο» του καταστήματος που έβγαλε φέτος για πρώτη φορά και σκοπεύει να βγάλει ξανά του χρόνου, πάλι για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.