Άντρας έγινε viral όταν κατάλαβε πως έφαγε πατατάκι αξίας 115.000€ (vid)

Newsroom
Άντρας έγινε viral όταν κατάλαβε πως έφαγε πατατάκι αξίας 115.000€ (vid)
Ένας άντρας έγινε viral αφού αποκάλυψε ότι έφαγε κατά λάθος ένα πατατάκι σε σχήμα καρδιάς αξίας 115.000€.

Μια μοναδική αποκάλυψη έκανε ένας άντρας στο TikTok, καθώς συνειδητοποίησε πως έφαγε κατά λάθος ένα πατατάκι που άξιζε 115.000€. Ο Cory από το Κάρντιφ είναι επίσης γνωστός ως @corysworldd στο TikTok, όπου κάνει τακτικά περιεχόμενο βασισμένο στο φαγητό.

Ωστόσο, όταν έφαγε ένα πακέτο Walkers, ο δημιουργός περιεχομένου δεν πρόσεξε την πληροφορία για ένα βραβείο 115.000€ για τον τυχερό νικητή που θα βρει το καλύτερο πατατάκι σε σχήμα καρδιάς.

@corysworldd #stitch with @Corys World ♬ Coconut Mall (From "Mario Kart Wii") - Arcade Player

Το βίντεο «Τι τρώω σε μια μέρα» που δημοσιεύτηκε στις 2 Φεβρουαρίου, ο Cory τρώει ένα πακέτο πατατάκια με τυρί και κρεμμύδι στην αρχή του βίντεο. Μετά την ανάρτηση του βίντεο οι θαυμαστές έσπευσαν να επισημάνουν το σχήμα και ενημέρωσαν τον Cory ότι είχε μασήσει το πανάκριβο πατατάκι.

Ο influencer συνειδητοποίησε το λάθος του μόλις έξι ημέρες αργότερα, όταν έβλεπε το αρχικό βίντεο με τη φίλη του.Ο Cory δήλωσε ότι λυπήθηκε που έχασε μια πιθανή ευκαιρία για ανακαίνιση του σπιτιού του ή για διακοπές, αλλά είδε την αστεία πλευρά της κατάστασης.

Ο Cory δήλωσε:«Ήμασταν και οι δύο τόσο σοκαρισμένοι και ξεσπάσαμε σε γέλια, η Lea τηλεφώνησε στη συνέχεια στον πατέρα της για να του εξηγήσει πως χάθηκε μια τεράστια ευκαιρία».