Δημοσιογράφος από το Ράδιο Καψούρα ρώτησε τον Μητσοτάκη πόσο καψούρης είναι (vid)

Newsroom
 Δημοσιογράφος από το Ράδιο Καψούρα ρώτησε τον Μητσοτάκη πόσο καψούρης είναι (vid)
Ο πρωθυπουργός δέχθηκε ερώτηση από το τοπικό μέσο «Ράδιο Καψούρα», για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, που είναι σήμερα. Τι είπε για τη σύζυγό του, Μαρέβα.

Μία επική και απρόσμενη ερώτηση δέχθηκε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στην Κοζάνη. Ο πρωθυπουργός δέχθηκε ερώτηση από το τοπικό μέσο «Ράδιο Καψούρα» της Πτολεμαΐδας, για τη σημερινή ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

«Με αφορμή την ημέρα των ερωτευμένων, εκπροσωπώντας το 'Ράδιο Καψούρα', θα ήθελα να σας ρωτήσω 'πόσο καψούρης είστε εσείς;», ρώτησε τον πρωθυπουργό ο δημοσιογράφος.

Εκείνος ξαφνιάστηκε αρχικά και γελώντας απάντησε: «Επιτέλους μια ερώτηση που ταιριάζει στο κλίμα των ημερών. Κοιτάξτε συνοδεύομαι από τη σύζυγό μου την οποία κάλεσα να περάσει την ημέρα των ερωτευμένων μαζί μου στην Δυτική Μακεδονία, οπότε νομίζω ότι από αυτά μπορείτε να βγάλετε τα συμπεράσματά σας. Να πω χρόνια πολλά σε όλους τους ερωτευμένους σήμερα και να πω κι εγώ το κλισέ ότι οι ερωτευμένοι δε γιορτάζουν μόνο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αλλιώς δεν θα υπήρχε και Ράδιο Καψούρα, έτσι δεν είναι; Αλλιώς θα κάνατε εκπομπή μόνο μια φορά τον χρόνο. Έτσι δεν είναι;».