Γυναίκα πήγε σε μέντιουμ γιατί ήθελε τον γαμπρό της κόρη της (vid)

Newsroom
Γυναίκα πήγε σε μέντιουμ γιατί ήθελε τον γαμπρό της κόρη της (vid)
Μια απίστευτη ιστορία εκμυστηρεύτηκε μέντιουμ, με μια κυρία να ήθελε να χωρίσει την κόρη της γιατί ήθελε τον γαμπρό της.

Η μαντεία υπήρχε από τα αρχαία χρόνια, με ανθρώπους να βασίζονται σε προβλέψεις για το μέλλον της ζωής τους. Κάποιοι θέλουν να βεβαιώσουν την επιτυχία ή την αποτυχία που θα έχουν στα επαγγελματικά τους, άλλοι θέλουν να μάθουν την εξέλιξη που θα έχει μια σχέση, ενώ υπάρχουν και αυτοί που πηγαίνουν ξεκάθαρα για ερευνητικούς λόγους. Να δουν τελικά μπορεί η μαντεία όντως να ισχύει ή είναι ένα τέχνασμα των ανθρώπων.

Η Δώρα Αναγνωστοπούλου στην εκπομπή «Mega Stories» αποφάσισε να καταπιαστεί με το συγκεκριμένο θέμα και να ακούσει τις πτυχές των ειδικών. Έτσι περνά τις πόρτες των σύγχρονων ναών της μαντικής και ακούει τις απίστευτες αφηγήσεις ανθρώπων που ισχυρίζονται ότι διαθέτουν το «χάρισμα». Ιστορίες έρωτα, ιστορίες ελπίδας αλλά και ιστορίες απελπισίας και εκμετάλλευσης. Τι ζητούσε διακαώς να μάθει ένας ιερωμένος από την τράπουλα;

Ποιες απαντήσεις έψαχνε στις γραμμές του χεριού του ένας δολοφόνος; Μπορεί ένας πολιτικός να έχει την ίδια αγωνία με μια νοικοκυρά για το μέλλον; Ποια ζητήματα απασχολούν όσους με αγωνία περνούν το κατώφλι αυτών των χώρων; Μπορεί η ελπίδα και η προσδοκία για ένα καλύτερο μέλλον να κοστίσει μία περιουσία, να συντρίψει ψυχές και να εξαφανίσει περιουσίες; Τι συμβαίνει όταν η επιθυμία για γνώση του «αύριο» γίνεται αυτοσκοπός και εμμονή; Είμαστε οι δημιουργοί του μέλλοντος ή δέσμιοι του πεπρωμένου μας;

Ένα απο τα μέντιουμ που εμφανίστηκαν στην εκπομπή ήταν ο μάντης «Άρης», ο οποίος κάνει ενοροματικά podcast, με ηχογραφημένες οδηγίες.Οι ερωτήσεις που του κάνουν οι πελάτες του χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, σε αυτές που αφορούν τα επαγγελματικά και σε αυτές που αφορούν τα συναισθηματικά. «Η ερώτηση όμως που καταλήγουν όλοι στο τέλος είναι τι μου προτείνει ο Άρης να κάνω σε αυτή την περίπτωση», δήλωσε.

Σε μια από τις πολλές ιστορίες που διηγήθηκε αναφέρθηκε σε αυτή που τον είχε νευριάσει και τον είχε ωθήσει να διώξει μια πελάτισσα του. Πιο συγκεκριμένα μια κυρία ήθελε να χωρίσει την κόρη της από το άνδρα της. «Στην πρόβλεψη διαπίστωσα πως το ζευγάρι ήταν μια χαρά. Έτσι την ρώτησα, γιατί θέλει να χωρίσει την κόρη της». Εκείνη ανταποκρίθηκε «Γιατί δεν της αξίζει». Τότε εκμυστηρεύτηκε πως ήθελε τον γαμπρό της.

Τότε το μέντιουμ της είπε πως εκεί είναι η πόρτα και μπορείς να φύγεις.