Survivor All Star: Η Μελίνα «έπιασε» στα πράσα τον Βασάλο με τη Μαριαλένα (vid)

Newsroom
Survivor All Star: Η Μελίνα «έπιασε» στα πράσα τον Βασάλο με τη Μαριαλένα (vid)
Το άγρυπνο μάτι της Μελίνας Μεταξά βλέπει τα πάντα στο Survivor All Star.

Σε «μαύρο πρόβατο» των Μαχητών του Survivor All Star έχει εξελιχθεί η Μελίνα Μεταξά. Η παίκτρια της μπλε ομάδας εξαιτίας των συχνών τραυματισμών της δεν μπορεί να προσφέρει αγωνιστικά με αποτέλεσμα να καταψηφιστεί.

Ωστόσο, ο Κώνσταντίνος Βασάλος εκνευρίστηκε μαζί της και για άλλο λόγο. Σε μία βραδινή «έφοδό» του στο δάσος, δεν μπόρεσε να ξεφύγει από τα άγρυπνα μάτια της Μελίνας. Μόνο που δεν ήταν μόνος, αλλά ήταν μαζί του και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Άλλα με πειράζουν στην Μελίνα, η ανακατωσούρα, αυτός είπε αυτό, ο άλλος είπε το άλλο, ένας κύκλος να ανακατεύονται τα πάντα, η παρακολούθηση την μέρα και τη νύχτα που πάει αυτός κι εκείνος. Αυτά με ενοχλούν. Θέλει να τα ξέρει όλα και μετά να τα μεταφέρει κι είναι λάθος. Κράτα για τον εαυτό σου και παίξε στρατηγικά. Δηλαδή τι κάνεις; Αυτό που βλέπεις που κάνω, το μεταφέρεις στον άλλον; Δεν ξέρω. Σηκώθηκα το βράδυ τρεις η ώρα κι ήταν πάλι οκλαδόν και είδα δυο μάτια να με κοιτάνε με την πανσέληνο. Τρόμαξα» ανέφερε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Θα είμαι ειλικρινής. Η Μελίνα τον τελευταίο καιρό φέρεται λίγο περίεργα. Νιώθω ότι στο προηγούμενο συμβούλιο με ψήφισε επειδή κάνω πιο κοντινή παρέα με τον Κωνσταντίνο. Νιώθω, δεν ξέρω αν ισχύει αυτό το πράγμα που ξεστόμισα. Επειδή ο Κωνσταντίνος και η Μελίνα ήταν γενικά πιο κοντά, γνωρίζονταν απ’ έξω, μετά ήρθα πιο κοντά του και είναι λίγο σαν να της έφαγα τη θέση με κάποιο περίεργο τρόπο. Με τον Κωνσταντίνο είμαστε ξεκάθαρα φιλαράκια, επικοινωνούμε και μιλάμε για την έξω μας ζωή, τον Σάκη, την Ευρυδίκη, μιλάμε για όλα αυτά. Νιώθω ότι έφαγα καποιανής τη θέση» είπε από την μεριά της η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.