Απερίσκεπτη οδηγός στο Λος Άντζελες κοιμήθηκε ενώ οδηγούσε (vid)

Newsroom
Απερίσκεπτη οδηγός στο Λος Άντζελες κοιμήθηκε ενώ οδηγούσε (vid)
Με ένα μοναδικό θέαμα ήρθαν αντιμέτωπο οι οδηγοί στο Λος Άντζελες, καθώς είδαν μια γυναίκα να έχει κοιμηθεί, την ώρα που το αυτοκίνητο βρίσκονταν εν κινήσει.

Απίστευτο και όμως αληθινό είναι το περιστατικό που συνέβη σε δρόμο στην Καλιφόρνια. Πιο συγκεκριμένα οδηγοί έπιασαν μια γυναίκα να κοιμάται, ενώ βρίσκονταν εν κινήσει.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο που απεικονίζει μια γυναίκα να κοιμάται, την ώρα που βρίσκονταν στην εξουθενωτική κίνηση στους δρόμους της Καλιφόρνιας. Πλέον στο εξωτερικό είναι καθιερωμένο οι οδηγοί να χρησιμοποιούν τον αυτόματο πιλότο, ώστε να βρίσκουν ώρα για να ξεκουραστούν.

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα, βλέπουμε αρκετά ατυχήματα στα οποία εμπλέκονται άτομα που έχουν αποφασίσει να εμπιστευτούν τον αυτόματο πιλότο. Είναι γνωστό πως η τεχνολογία εξελίσσεται συνεχώς και υπάρχει πρόοδος στην βιομηχανία των αυτοκινήτων, αλλά είναι εξίσου γνωστό πως η λειτουργία του αυτόματου πιλότου βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο.

Μόλις πριν μια εβδομάδα είχε καταγραφεί εξίσου μια γυναίκα, στον ίδιο ακριβώς δρόμο, να κοιμάται ενώ το αμάξι της ήταν εν κινήσει.