Οι νέοι παίκτες που μπαίνουν στο Survivor: Οι κοινές αναρτήσεις Δαλάκα-Χατζηανδρέου, «είμαστε δυο σ' αυτό» (vids)

Newsroom
Οι νέοι παίκτες που μπαίνουν στο Survivor: Οι κοινές αναρτήσεις Δαλάκα-Χατζηανδρέου, «είμαστε δυο σ' αυτό» (vids)
Έξι προσθήκες πρόκειται να γίνουν στο ριάλιτι επιβίωσης, κάτι που θα αλλάξει για άλλη μια φορά τα δεδομένα. Την ίδια στιγμή Δαλάκα και Χατζηανδρέου ψάχνουν το δίκιο τους.

Νέες μεταγραφές έρχονται τα ταράξουν για ακόμη μια φορά τα νερά του Άγιου Δομήνικου. Πιο συγκεκριμένα στο Survivor All Star θα συμμετάσχουν έξι νέοι παίκτες, που σίγουρα θα αλλάξουν τις ισορροπίες στο παιχνίδι.

Ειδικότερα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Αρτσίτα της εκπομπής στο «Γεια σου», οι παίκτες που θα πέσουν στην μάχη για την κατάκτηση του τίτλου θα είναι οι: Ελευθερία Ελευθερίου, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Γιωρίκας Πιλίδης, Νικόλας Αγόρου και ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

«Τη Δεύτερα, αύριο, ταξιδεύουν για τον Άγιο Δομίνικο η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Ελευθερία Ελευθερίου», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας και συμπλήρωσε: «Την επόμενη Δευτέρα ο Γιωρίκας Πιλίδης ταξιδεύει μαζί με την Ειρήνη Παπαδοπούλου».

Δαλάκα-Χατζηανδρέου: «Είμαστε δυο σ' αυτό»

Λίγες ώρες μετά την επιστροφή τους στην Ελλάδα η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου πραγματοποίησαν κοινές αναρτήσεις στα social media. Συγκεκριμένα, έγραψαν πως μετά από την απώλεια, βγήκαν κερδισμένες, καθώς έγιναν φίλες και θα δώσουν κοινή μάχη σε ό,τι ακολουθήσει από εδώ και πέρα.

«Μετά από μια απώλεια, συνήθως έρχεται μεγάλο κέρδος. Για μένα κέρδος είναι ανθρώπινες σχέσεις και σ’ αυτή τη φάση η φιλία μου με την Ασημίνα Χατζηανδρέου / Κατερίνα Δαλάκα είναι το κέρδος. Είμαστε μαζί σε αυτό», έγραψαν οι πρώην παίκτριες του Survivor.