Ανθρωποκυνηγητό από την ΕΛ.ΑΣ για τον δράστη που μαχαίρωσε 22χρονο στην Αρτέμιδα

Newsroom
 Ανθρωποκυνηγητό από την ΕΛ.ΑΣ για τον δράστη που μαχαίρωσε 22χρονο στην Αρτέμιδα
Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (11/02) στην Αρτέμιδα, με αποτέλεσμα ένας 22χρονος να μαχαιρωθεί.

Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε τα ξημερώματα στην του Σαββάτου (11/02) Αρτέμιδα, καθώς σύμφωνα πληροφορίες τρεις άνδρες επιτέθηκαν σε ένα 22χρονο. Μάλιστα ένας από αυτούς έβγαλε μαχαίρι και τον τραυμάτισε.

Όλα έγιναν σήμερα περίπου στις 4:00 τα ξημερώματα. Σύμφωνα με το irafina.gr έξω από ένα κλαμπ στην Αρτέμιδα, τρία άτομα ήρθαν στα χέρια με έναν 22χρονο.

Ο 22χρονος έπεσε αρχικά αιμόφυρτος στο έδαφος. Όταν διαπίστωσε όμως, ότι οι τρεις άνδρες που του επιτέθηκαν, επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητό τους και επιχείρησαν να διαφύγουν, σηκώθηκε και πήγε προς το αμάξι του. Ο 22χρονος παρά τον τραυματισμό του, έβαλε μπροστά, ξεκίνησε και άρχισε να καταδιώκει το όχημα των φερόμενων ως δραστών.

Κατά την διάρκεια της καταδίωξης, ο 22χρονος έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, όταν είδε ένα άλλο αμάξι να έρχεται κατά πάνω του και προσέκρουσε στην πρόσοψη φαρμακείου της περιοχής.

Ο 22χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν κινδυνεύει η ζωή του. Η Αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για τη σύλληψη των τριών δραστών.