Κούγιας στη δίκη του Άλκη: «Με επέλεξαν τα δοκάρια του Ατρομήτου να τα υπερασπιστώ» (vid)

Newsroom
Κούγιας στη δίκη του Άλκη: «Με επέλεξαν τα δοκάρια του Ατρομήτου να τα υπερασπιστώ» (vid)
Στη Θεσσαλονίκη για τη δίκη του Άλκη Καμπανού βρέθηκε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος με δόση χιούμορ τόνισε θα πρέπει να ταξιδέψει αυθημερόν στην Αθήνα για να υπερασπιστεί τα δοκάρια του Ατρομήτου.

Ο Αλέξης Κούγιας ο δικηγόρος της οικογένειας του Άλκη Καμπανού βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για τη συνέχεια της δίκης των κατηγορουμένων για την δολοφονία του 19χρονου.

Η δίκη συνεχίζεται για 6η μέρα με την εξέταση μαρτύρων του κατηγορητηρίου στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης. Μιλώντας έξω από τα δικαστήρια ο κ. Κούγιας ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η δίκη μπαίνει σήμερα σε ένα πολύ σοβαρό στάδιο με τις καταθέσεις των αστυνομικών. Ο επόμενος μάρτυρας ίσως είναι ο σοβαρότερος από τα αποδεικτικά στοιχεία τα οποία έχουν υποκειμενικό ενδιαφέρον».

Στο τέλος των δηλώσεών του ο Αλέξης Κούγιας ενημέρωσε τους δημοσιογράφους ότι η δίκη θα τελειώσει νωρίς για να ταξιδέψει στην Αθήνα και να παραστεί ως νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ατρόμητος για την υπόθεση με τα δοκάρια στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Μάλιστα, ανέφερε σχετικά: «Έχω ένα κώλυμα και η δίκη θα πρέπει να τελειώσει νωρίς διότι θα το πω με χιούμορ, με επέλεξαν τα δοκάρια του Ατρομήτου να τα υπερασπιστώ. Έτσι θα πρέπει να βρίσκομαι στη 1.30 στην Αθήνα. Είναι μια σημαντική δίκη γι αυτή την κορυφαία κοινωνική εκδήλωση το ποδόσφαιρο που δυστυχώς έχει καταντήσει έρμαιο κακοποιών και στοιχηματζίδων».