Ο Ατρόμητος ισχυρίζεται οτι η ΑΕΚ γνώριζε από πριν για το πρόβλημα στα δοκάρια

Μάκης Σταθάτος
Ο Ατρόμητος ισχυρίζεται οτι η ΑΕΚ γνώριζε από πριν για το πρόβλημα στα δοκάρια

bet365

Στον Ατρόμητο θεωρούν ότι η ΑΕΚ γνώριζε για την διαφορά των εκατοστών στα δοκάρια και αφίχθη στο Περιστέρι με σκοπό να μην αγωνιστεί.

Στις δικαστικές αίθουσες θα παιχτεί το Ατρόμητος-ΑΕΚ μετά το θέμα που προέκυψε με τα δοκάρια του Δημοτικού Σταδίου Περιστερίου. Στον Ατρόμητο θεωρούν ξεκάθαρα πως η ΑΕΚ αφίχθη στο Περιστέρι γνωρίζοντας ήδη την πληροφορία των εκατοστών και με σκοπό να μην γίνει η αναμέτρηση. Οι άνθρωποι του Ατρόμητου δεν γνώριζαν καν πως υπήρχε τέτοιο ζήτημα.

Σύμφωνα με τους Περιστεριώτες από την ΑΕΚ έστειλαν τον διαιτητή μόλις βγήκε για το ζέσταμα να μετρήσει με κορδέλα της τροχαίας, τονίζοντας πέντε φορές ότι οι «κιτρινόμαυροι» την πήραν από την αστυνομία και ότι δεν την έφεραν εκείνοι.

Η διαφορά ήταν 5 εκατοστά στο τέρμα της φυσούνας και 3 στο άλλο. Ο Μανούχος ζήτησε να διορθωθεί το πρόβλημα. Τα τέρματα δεν μπορούσαν να βγουν διότι είναι τσιμενταρισμένα και από πάνω υπάρχει χώμα και χλοοτάπητας. Οπότε σκάφτηκαν ελάχιστα (5 εκατοστά) στο ύψος της γραμμής προκειμένου να ομαλοποιηθεί το έδαφος.

Στη συνέχεια ο διαιτητής Μανούχος βγήκε να μετρήσει. Η μία εστία ήταν όπως έπρεπε και η άλλη είχε στο κέντρο της, διαφορά ενός εκατοστού. Οι Κονε και Παπαδόπουλος φώναζαν στον Μανούχο πως υπάρχει χαντάκι (στη γραμμή της εστίας που είχε σκαφτεί) και εκείνος πετούσε την μπάλα πάνω, λέγοντας ότι δεν έχει θέμα. Τότε οι άνθρωποι της ΑΕΚ του υπέδειξαν να μετρήσει και σε άλλα σημεία όπως και έπραξε. Υπήρξε σημείο με διάφορα 2 εκατοστά και 4 χιλιοστά. «Έλα τελείωσε το τώρα» του φώναζαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ.

Μάλιστα, στο φύλλο αγώνα δεν αναφέρει πουθενά για αυλάκια και χαντάκια. Στον Ατρόμητο ισχυρίζονται ότι μπροστά από τις εστίες πάντοτε χαλάει το χορτάρι από τις κινήσεις και το ζέσταμα του τερματοφύλακα και πως μπορεί να αλλοιωθεί από τις καιρικές συνθήκες. Εν ολίγοις οι Περιστεριώτες αμφισβητούν την κορδέλα και τις μετρήσεις των διαιτητών ευελπιστώντας ότι θα δικαιωθούν στις δικαστικές αίθουσες, με την διεξαγωγή του αγώνα σε νέα ημερομηνία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα