Νύφη τρομοκρατήθηκε όταν συνειδητοποίησε ότι τα αρχικά του γάμου έκρυβαν ένα...σκοτεινό νόημα (vid)

Newsroom
Νύφη τρομοκρατήθηκε όταν συνειδητοποίησε ότι τα αρχικά του γάμου έκρυβαν ένα...σκοτεινό νόημα (vid)
Μια μέλλουσα νύφη λέει ότι ανησυχεί για το ποια θα είναι τα αρχικά της όταν παντρευτεί.

Τα πράγματα έχουν αλλάξει τα τελευταία χρόνια. Ενώ κάποτε θα θεωρούνταν γελοίο για μια γυναίκα να μην παίρνει το όνομα του συζύγου της, τώρα είναι αρκετά συνηθισμένο .Οι καιροί έχουν προχωρήσει τόσο πολύ, ώστε οι άντρες μερικές φορές παίρνουν το όνομα της γυναίκας τους αντί για το ανάποδο.

Και αυτό μπορεί να είναι κάτι που μπορεί να σκέφτεται η Kathryn, αφού αποκάλυψε πώς θα την έλεγαν αν έπαιρνε το όνομα του αρραβωνιαστικού της. Μοιραζόμενη την ιστορία της στο TikTok, είπε στους ακολούθους της τη δύσκολη κατάσταση, εξηγώντας ότι πραγματικά δεν θα ήταν καλή απόφαση για εκείνη αν κατέληγε να αλλάξει τα αρχικά της. Σε ένα βίντεο, η Kathryn αστειεύτηκε ότι οι άνθρωποι πάντα ξαφνιάζονται όταν μαθαίνουν πώς θα την φωνάζουν.

@keiththebride Replying to @maeve_kelley has anyone else changed their middle name too when they got married? there are so many names what would I choose? #wedding #weddingtiktok #petsmart #AmazonSavingSpree #bridetobe #relationship #engagement ♬ Made You Look - Meghan Trainor

Η ανάρτηση αναφέρει: «Αν δείτε το προφίλ μου, θα το καταλάβετε». Και αν όντως ρίξετε μια ματιά στο βιογραφικό της, εξηγεί ότι θα γίνει κυρία Keith τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους.

Ποιο είναι λοιπόν το μεγάλο πρόβλημα; Λοιπόν, η Kathryn εξήγησε αργότερα ότι το μεσαίο της όνομα είναι στην πραγματικότητα «Kelle», πράγμα που σημαίνει ότι μόλις παντρευτεί, τα αρχικά της θα είναι "KKK". Δεν είναι ιδανικό, έτσι δεν είναι;

@keiththebride If you check my profile you’ll get it :/ #wedding #weddingtiktok #relationship #ChevyEVSongContest #bridetobe #weddingplanning ♬ original sound - Christinamarie James

Σε ένα ξεχωριστό βίντεο, η Kathryn είπε: «Για να ξέρετε, όταν παντρευτώ, τα αρχικά μου θα είναι KKK", αναφερόμενη στην αμερικανική ομάδα λευκής υπεροχής Ku Klux Klan. Προφανώς δεν έχω καμία σχέση μαζί τους, απλά είναι μια πολύ ατυχής συγκυρία».

Κάποιοι από τους οπαδούς της Kathryn προσέφεραν έκτοτε προτάσεις για πιθανά νέα ονόματα, αν ήταν σε θέση να το αλλάξει.

«Αν το μεσαίο όνομα είναι Keller, τι θα λέγατε για το Ellery ή το Elle για να διατηρήσετε όσο το δυνατόν περισσότερα γράμματα παρόμοια;», ανέφερε ένας.