Αναστασία: «Έπαιζα μπάλα στην ανδρική ομάδα του Βύζαντα Μεγάρων, ήμουν 10άρι και μετά πήγα σέντερ φορ, γιατί κουράστηκα» (vid)

Newsroom
Αναστασία: «Έπαιζα μπάλα στην ανδρική ομάδα του Βύζαντα Μεγάρων, ήμουν 10άρι και μετά πήγα σέντερ φορ, γιατί κουράστηκα» (vid)
Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε για την αγάπη της για το ποδόσφαιρο, λέγοντας ότι παλιά έπαιζε στην ανδρική ομάδα του Βύζαντα Μεγάρων.

Για την αγάπη της για το ποδόσφαιρο και την ενασχόλησή της με αυτό στην εφηβεία της μίλησε η Αναστασία Δημητρά. Η νεαρή τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και μοιράστηκε γνωστές και άγνωστες πτυχές της πορείας της.

«Πιστεύω πάρα πολύ στο γραφτό. Εμένα μου είχαν έρθει πάρα πολλές ευκαιρίες, όταν ήμουν πιο μικρή, να σπουδάσω, να το κυνηγήσω στη μουσική αλλά δεν το έκανα. Έπαιζα μπάλα, ήμουν στον Βύζαντα Μεγάρων» ανέφερε αρχικά η Αναστασία Δημητρά.

«Έπαιζα στην ανδρική ομάδα, μετά πήγα στη γυναικεία. Ήμουν 10άρι και μετά πήγα σέντερ φορ, γιατί κουράστηκα. Ήμουν καλή και μου άρεσε πολύ το ποδόσφαιρο. Και τώρα αν μου πεις ότι πρέπει να γυμναστώ, θα σου πω ποδόσφαιρο» προσθέτει η νεαρή τραγουδίστρια. «Εγώ δεν πίστευα ποτέ ότι θα γίνει τόσο μεγάλο θέμα με μένα. Αν είναι γραφτό σου να πετύχεις, θα γίνει απ’ όπου και να είσαι» σημείωσε στο τέλος η Αναστασία .