Μετά τα πατατάκια με γεύση αιδοίου ήρθαν και αυτά με ανδρικού μορίου

Newsroom
Μετά τα πατατάκια με γεύση αιδοίου ήρθαν και αυτά με ανδρικού μορίου
Η Chazz ξαναχτύπησε! Μετά τα πατατάκια με γεύση αιδοίου ανταποκρίθηκε στις επιθυμίες των γυναικών και έβγακε τα αντίστοιχα με γεύση ανδρικού μορίου.

Η λιθουανική εταιρία Chazz εισάκουσε τις επιθυμίες των γυναικών και φυσικά δε γινόταν να τις αδικήσει. Έτσι μετά τα πατατάκια με γεύση αιδοίου, τα οποία έγιναν ανάρπαστα, παρουσίασε το πολυπόθητο πατατάκι με γεύση ανδρικού μορίου.

Το κείμενο που συνοδεύει στο νέο προϊόν στην ιστοσελίδα της εταιρείας αναφέρει: «Η ομάδα της Chazz έλαβε υπόψη τις επιθυμίες και των δύο φύλων της κοινωνίας και εργάστηκε εντατικά για να σας παρουσιάσει τα νέα πατατάκια με γεύση ανδρικού μορίου.

Τα πατατάκια με γεύση ανδρικού μορίου δεν προορίζονται για προσωπική χρήση. Ναι, μπορείτε να τα αγοράσετε και να τα φάτε μόνοι σας, αλλά το προϊόν είναι για κοινοποίηση.

Είναι το τέλειο δώρο για ένα αγαπημένο σας πρόσωπο ή κάποιο ανοιχτόμυαλο φίλο που αγαπά τη διασκέδαση. Με αυτό το δώρο στέλνετε το μήνυμα ότι δεν έχετε εσωτερικά εμπόδια και μπορείτε να μιλήσετε για τον έρωτα ανοιχτά, χωρίς κόμπλεξ και προκαταλήψεις.

Το να τα δώσετε σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο θα ήταν μια σαφής πρόσκληση», αναφέρει μεταξύ άλλων η εταιρεία.

Το συγκεκριμένο προϊόν κοστίζει 5,5 ευρώ και αναμένεται να εξαφανιστεί σε χρόνο dt, όπως άλλωστε συνέβη και με τη γεύση αιδοίου.

πατατακι