Χαμός στο Survivor και νέος τσακωμός: «Τον ρουφιάνο δεν τον αγάπησε κανείς» (vid)

Newsroom
Χαμός στο Survivor και νέος τσακωμός: «Τον ρουφιάνο δεν τον αγάπησε κανείς» (vid)
Μεγάλος καυγάς μέσα στην νύχτα στο Survivor, για τα «μαγειρέματα» του Τάκη Καραγκούνια. Στέλλα και Ρία επιτέθηκαν στον μισθοφόρο για τις μεθοδεύσεις που έκανε πριν από την ψηφοφορία.

Οι τσακωμοί στο Survivor All Star δεν έχουν τέλος. Στο επεισόδιο της Τρίτης (7/2) η Ρία Κολοβού κι η Στέλλα Ανδρεάδου τσακώθηκαν με τον Τάκη Καραγκούνια.

«Με ρωτάς και μου λες γιατί δεν σου το είπα, αλλά ρουφιάνα δεν είμαι εγώ. Επειδή μου είπες γιατί δεν το είπα, ρουφιάνα δεν είμαι. Αν κάποιος έρθει να σου πει ένα μυστικό, δεν θα το πω… Τον ρουφιάνο δεν τον αγάπησε κανείς, την ρουφιανιά ναι… Δεν φοβάμαι τίποτα», είπε η Στέλλα Ανδρεάδου απευθυνόμενη στην Μελίνα Μεταξά.

Τότε μίλησε ο Τάκης Καραγκούνιας: «Δηλαδή ρε Στέλλα όταν συζητάμε κάτι είναι μυστικό; Με βγάζεις φάουλ τώρα. Συγγνώμη με λες εμένα ρουφιάνο τώρα; Γιατί να της πεις μια συζήτηση που κάναμε οι δυο μας. Ο Τάκης φταίει για όλα, ο αποδιοπομπαίος τράγος…».

Στην συνέχεια της συζήτησης η Ρία διέκοψε και του είπε: «Σκέφτεσαι μόνο την εικόνα σου, εδώ λες να μην τραγουδάμε για τον Σώζων και να τον ανεβάσουμε».

Μάλιστα ο καυγάς συνεχίστηκε και τελικά την ώρα του φαγητού, ο Τάκης Καραγκούνιας δεν έφαγε τίποτα.