Το Tinder προσθέτει incognito mode και περισσότερες λειτουργείες για μεγαλύτερη ασφάλεια

Παύλος Παπαπαύλου
Το Tinder προσθέτει incognito mode και περισσότερες λειτουργείες για μεγαλύτερη ασφάλεια
Με στόχο την προστασία των χρηστών του, το app αλλάζει σημαντικά.

Το Tinder κυριαρχεί στο χώρο των εφαρμογών γνωριμιών και μετά την τεράστια επιτυχία του, αρχίζει να εστιάζει και σε βελτιώσεις που έχουν κυρίως στόχο την ασφάλεια των χρηστών.

Με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Βαλεντίνου που πλησιάζει, η πλατφόρμα ανακοίνωσε κάποιες αλλαγές.

Αρχικά, οι χρήστες θα μπορούν να απολαμβάνουν το incognito mode, που είναι ένα βήμα πριν την πλήρη απόκρυψη του προφίλ τους. Κάτι τέτοιο σημαίνει πως μόνο οι χρήστες που έχετε κάνει like θα μπορούν να δουν το προφίλ σας.

Ακόμη, θα είναι πιο εύκολο το μπλοκάρισμα χρηστών που εμφανίζονται στις προτάσεις σας, ενώ έγινε αρκετά πιο εύκολη η αναφορά για επιθετικά μηνύματα που μπορεί να δεχτείτε σε πολλές και διαφορετικές γλώσσες.

Η εταιρεία αναφέρει πως όλα αυτά τα εργαλεία θα κάνουν τους χρήστες να αισθάνονται πιο ασφαλείς και όσους είχαν στόχο να παρενοχλήσουν να ξέρουν πως θα αντιμετωπιστούν αναλόγως.

Τέλος, η πλατφόρμα δημοσίευσε σε συνεργασία με τον οργανισμό No More ένα εγχειρίδιο για τα ραντεβού που έχει στόχο να ενημερώσει κατάλληλα του χρήστες για τους κινδύνους σεξουαλικών επιθέσεων και βίας σε ένα online περιβάλλον.