Αποκάλυψη Καραγκούνια: «Ήμουν διαιτητής και έφτασα να είμαι υποψήφιος για την Super League» (vid)

Newsroom
Αποκάλυψη Καραγκούνια: «Ήμουν διαιτητής και έφτασα να είμαι υποψήφιος για την Super League» (vid)
Ο Τάκης μίλησε πριν το «ποδοσφαιρικό» αγώνισμα για την ενασχόληση και την αγάπη του για την διαιτησία.

Σε ένα «ποδοσφαιρικό» αγώνισμα αναμετρώνται σήμερα(06/02) οι δύο ομάδες στο Survivor All Star και πριν την έναρξη του αγώνα ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης θέλησε να μάθει ποια είναι η σχέση των παικτών με το άθλημα.

Όταν ο Γιώργος Λιανός απευθύνθηκε προς τον Τάκη Καραγκούνια είπε: «Ο Τάκης Καραγκούνιας ήταν τέταρτος διαιτητής, όπου σύμφωνα με μαρτυρίες, όταν έβλεπε το κόσμο να είναι έτοιμος για σουτ, έκανε και αυτός σουτάκια στον αέρα», με τον Τάκη να απαντάει : «Γιώργο έχω παίξει και εγώ ποδόσφαιρο. Ποιος άλλωστε δεν έχει παίξει στην ομάδα της γειτονιάς του. Είχα παίξει στην Αθλητική Ένωση Αιγίου, ιστορική ομάδα για το Αίγιο. Μετά ασχολήθηκα με το χώρο της διαιτησίας. Έφτασα μέχρι και να είμαι υποψήφιος στη Super League. Μου αρέσει το ποδόσφαιρο, είναι το αγαπημένο μου άθλημα μετά τη πυγμαχία. Το κλωτσάω και εγώ το τοπάκι μου»

Βέβαια όπως φάνηκε στην συνέχεια του παιχνιδιού ο Τάκης δεν είχε και πολύ καλή σχέση με το άθλημα. Συγκεκριμένα έχασε από τον Χανταμπάκη και άρχισε να κλοτσάει ότι έβρισκε μπροστά του.