Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά και ποια θα ανοίξουν αύριο

Newsroom
Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά και ποια θα ανοίξουν αύριο
Τηλεκπαίδευση προβλέπεται και την Τρίτη (07/02) σε ορισμένες περιοχές κυρίως στα βόρεια και ανατολικά της Αττικής, λόγω της συνέχισης των έντονων καιρικών φαινομένων από την κακοκαιρία.

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία και αύριο Τρίτη (07/02) στον βόρειο τομέα και σε συγκεκριμένες περιοχές στα ανατολικά, λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που έπληξαν την Αττική και πρόκειται, σύμφωνα με το επικαιροποιημένο Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων που εκδόθηκε σήμερα Δευτέρα από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) να συνεχιστούν και αύριο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη, κλειστά θα παραμείνουν αύριο, Τρίτη (7/2), τα σχολεία στον βόρειο τομέα Αθηνών, δηλαδή στις περιοχές: Νέα Ιωνία, Νέο Ηράκλειο, Μεταμόρφωση, Πεύκη, Μαρούσι, Χαλάνδρι, Βριλήσσια, Ψυχικό, Κηφισιά και Πεντέλη, καθώς και τα σχολεία στην ανατολική Αττική - εξαιρούνται τα σχολεία στις περιοχές της Βάρης, της Βούλας, της Βουλιαγμένης και του Λαυρίου που θα παραμείνουν ανοιχτά.

Στη δυτική Αττική τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά εκτός από τον δήμο Μεγαρέων, ενώ ανοιχτά θα παραμείνουν τα σχολεία στον Κεντρικό τομέα, εκτός από τον δήμο Ζωγράφου, Καισαριανής, Βύρωνα και Ηλιούπολης, δηλαδή οι δήμοι που βρίσκονται στους πρόποδες του Υμηττού.

Στην αντιπεριφέρεια Πειραιά θα λειτουργήσουν κανονικά τα σχολεία, εκτός από το Πέραμα και κάποια σχολεία στο Κερατσίνι και στον Κορυδαλλό που βρίσκονται στα ορεινά τους.