O 6χρονος που πήρε το κινητό του πατέρα του και παρήγγειλε τρόφιμα αξίας 1.000€ (vid)

Newsroom
O 6χρονος που πήρε το κινητό του πατέρα του και παρήγγειλε τρόφιμα αξίας 1.000€ (vid)
Ένας πιτσιρικάς στην Αμερική πήρε το κινητό του πατέρα του να παίξει παιχνίδια και κατέληξε να παραγγείλει τρόφιμα αξίας 1.000€.

Ο Keith Stonehouse, πατέρας του παιδιού, έμεινε άναυδος όταν ένα φορτηγό γεμάτο τρόφιμα κατέφθασε έξω από το σπίτι του. Το περιστατικό συνέβη το βράδυ του Σαββάτου (28/01) στο Ντιτρόιτ της Αμερικής και έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Αφού άφησε τον γιο του να χρησιμοποιήσει το κινητό του τηλέφωνο για να παίξει ένα παιχνίδι πριν κοιμηθεί, ο νεαρός χρησιμοποίησε αντ' αυτού τον λογαριασμό του πατέρα του σε πλατφόρμα για παραγγελίες φαγητών.

Ο γιος του πραγματοποίησε αγορά αξίας 1.000€, καθώς ο γιος του παρήγγειλε από διάφορα εστιατόρια. Ξαφνικά στο σπίτι του άρχισαν να καταφθάνουν διάφορα μηχανάκια, ενώ κάποια στιγμή έφτασε και ένα φορτηγό γεμάτο εδέσματα.

Η μητέρα του αγοριού, Kristin Stonehouse, δήλωσε στην Associated Press, πως η εταιρεία επικοινώνησε μαζί της και της προσέφερε μια δωροκάρτα 1.000 ευρώ. Η εταιρεία εξετάζει επίσης το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει την οικογένεια σε μια διαδικτυακή διαφημιστική καμπάνια, είπε.