Για τέταρτη φορά διεκόπη η δίκη για τα επεισόδια στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στο Βόλο το 2017

Newsroom
Για τέταρτη φορά διεκόπη η δίκη για τα επεισόδια στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στο Βόλο το 2017
Νέα διακοπή στη δίκη για τα επεισόδια μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας το 2017.

Σε ακόμη μια διακοπή προέβη χθες το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου στην εκδίκαση της υπόθεσης των αιματηρών επεισοδίων που είχαν λάβει χώρα μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ στις 6 Μαϊου του 2017, κατά τη διάρκεια του τελικού αγώνα κυπέλλου Ελλάδας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Οι εικόνες από τις βιαιοπραγίες μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων, που περιλάμβαναν από συμπλοκές, καταστροφές μέχρι και μαχαιρώματα, είχαν φτάσει σε κάθε άκρη της Ελλάδας αλλά είχαν πάρει δημοσιότητα και στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr χθες κατέθεσαν τέσσερις μάρτυρες, όλοι τους αστυνομικοί των δυνάμεων των ΜΑΤ που ήταν παρόντες στα επεισόδια, ενώ η δίκη διακόπηκε ώστε να κληθούν επιπλέον 4 μάρτυρες επίσης αστυνομικοί.

Σημειώνεται ότι οι μάρτυρες έχει αποφασιστεί να καλούνται τμηματικά, καθώς είναι από διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Νέα δικάσιμος ορίστηκε στις 9/3/23.

Οι 36 κατηγορούμενοι, οι οποίοι έχουν να αντιμετωπίσουν βαριά δικογραφία, προέρχονται από διάφορες πόλεις της Ελλάδας όπως η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, η Βέροια, η Κατερίνη, η Ξάνθη, η Δράμα και τα Γιαννιτσά, ενώ ανάμεσα τους υπάρχουν και Βολιώτες.