Η τρομακτική στιγμή που τρένο στην Αγγλία τυλίχτηκε στις φλόγες: Έτρεχαν πανικόβλητοι οι επιβάτες (vid)

Newsroom
Η τρομακτική στιγμή που τρένο στην Αγγλία τυλίχτηκε στις φλόγες: Έτρεχαν πανικόβλητοι οι επιβάτες (vid)
Εικόνες τρόμου έζησαν επιβάτες τρένου στην Αγγλία, καθώς από το πουθενά το όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες.

Σοκαριστικές είναι οι στιγμές που έρχονται από την Αγγλία, με ένα τρένο να τυλίγεται στις φλόγες και τους επιβάτες να τρέχουν να σωθούν. Το βίντεο δείχνει φωτεινές σπίθες, να κάνουν την εμφάνιση τους, μόλις το τρένο καταφθάνει στο σταθμό.

Τρομοκρατημένο οι επιβάτες άρχισαν να πετάγονται από το όχημα, καθώς έτρεχαν να σωθούν, ενώ πυκνός καπνός βγήκε από το βαγόνι.

Πλάνα από αυτόπτες μάρτυρες δείχνουν τις γιγαντιαίες φλόγες να πετούν από το κάτω μέρος του βαγονιού κατά τη διάρκεια του χθεσινού (02/02) απογευματινού περιστατικού.

Στο σημείο έσπευσαν πέντε πυροσβεστικά οχήματα, προκειμένου να σβήσουν την φωτιά, ενώ κατέφθασε και ένα ασθενοφόρο για προοληπτικούς λόγους.

Εκπρόσωπος της πυροσβεστικής υπηρεσίας επιβεβαίωσε ότι έλαβαν κλήση λίγο μετά τις 4.00 μ.μ. στο σιδηροδρομικό σταθμό West Malling στο Station Approach, μετά από αναφορές για πυρκαγιά κάτω από βαγόνι τρένου.

«Πέντε πυροσβεστικά οχήματα και μια μονάδα αφρού στάλθηκαν στο σημείο, όπου τα πληρώματα έσβησαν την πυρκαγιά με ξηρή σκόνη. Το τρένο και η γύρω περιοχή εκκενώθηκαν προληπτικά, αλλά δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της πυροσβεστικής.